«Να σταματήσει ο πόλεμος εδώ και τώρα και να απεμπλακεί η Ελλάδα» – Αντιπολεμικό συλλαλητήριο στα Χανιά | Photos + Video

να-σταματήσει-ο-πόλεμος-εδώ-και-τώρα-κ-1403368

Αντιπολεμικό συλλαλητήριο πραγματοποίησαν το πρωί στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς φοιτητικοί σύλλογοι, πολιτικές οργανώσεις και συλλογικότητες των Χανίων, διαδηλώνοντας ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ Ουκρανίας – Ρωσίας.

Οι διαδηλωτές δηλώνουν ενάντια στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία αλλά και στην τακτική του ΝΑΤΟ. Μετά το συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί πορεία στη βάση του ΝΑΤΟ στην Σούδα.

Δείτε όσα είπαν στο zarpanews.gr, οι Γιώργος Πιαγκαλάκης, Περιφερειακός Σύμβουλος με την Ανυπότακτη Κρήτη, Βαγγέλης Πρασσόπουλος από τον Φοιτητικό Σύλλογο ΗΜΜΥ, Αργυρώ Στιβακτάκη, μέλος του Φοιτητικού Συλλόγου Ηλεκτρολόγων, Κωνσταντίνος Τσακιρόπουλος,μέλος του συλλόγου φοιτητών ΗΜΜΥ και Γιάννης Περράκης, μέλος της Πρωτοβουλίας Αντίστασης:

zarpanews.gr

2 thoughts on “«Να σταματήσει ο πόλεμος εδώ και τώρα και να απεμπλακεί η Ελλάδα» – Αντιπολεμικό συλλαλητήριο στα Χανιά | Photos + Video

  1. Ρε κολλημενα μυαλα, μιλατε σαν να παιζει η αιωνια κασέτα του ΚΚΕ και δεν λετε κουβεντα για τον ναζι δολοφονο Πούτιν????
    Ειναι δυνατον? Δηλαδη υποθέτω βλεπετε και τον Πουτιν και τον Ρωσικο λαο ως θυματα?
    Ξυπνατε! Σφαζουν γυναικες και παιδια αυτην την στιγμη οι Ρώσοι…βγαλτε τις κοκκινες παρωπιδες

  2. Αντιπολεμική συγκεντρωση? Πιο πολυ υποστηριχτες του κοκκινου στρατου βλεπω εδω.
    Ουτε μια Ουκρανικη σημαια…ουτε ενα πανό υπερ των Ουκρανων που δεχονται εισβολη… Τι παιζει? Γεμισαμε πρακτορες της KGB στα Χανιά?
    Κατα τα αλλα. Καλως ηρθε το δολλάριο και τα ναυτακια …
    Ειστε σχιζοφρενεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook