“Μπαράζ” επισκέψεων για την υποψήφια βουλευτή Χανίων με τη ΝΔ Έλβη Στασσίνου | Photos

“Πλούσιο” σε επισκέψεις και συναντήσεις ήταν την Τρίτη το πρόγραμμα της υποψήφιας βουλευτού Χανίων της Νέας Δημοκρατία, Έλβη Στασσίνου.

Στο πλαίσιο της περιοδείας της στα Χανιά, η αρχή έγινε από το Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Ταξί Νομού Χανίων, όπου εκεί η Χανιώτισσα δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, συζήτησε με τη διοίκηση του Συνδέσμου τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, όπου καθίσταται επιτακτική ανάγκη ελέγχου όλων των ταξί, από ένα νέο θεσμοθετημένο όργανο, το οποίο θα έχει τις εξειδικευμένες γνώσεις να προβαίνει στους συγκεκριμένους ελέγχους. Ακολούθησε η επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ΑΝΕΚ Lines. Εκεί η κα Στασσίνου  μεταξύ άλλων αντάλλαξε απόψεις με τον πρόεδρο, Γιώργος Κατσανεβάκη και τον Αντιπρόεδρο Σπύρο Π[ρωτοπαπαδάκη, για τα κόστη που απαιτούνται για την πραγματοποίηση διαφόρων δρομολογίων, ενώ παράλληλα συζητήθηκε και το ενδεχόμενο σύνδεσης των Χανίων και με άλλους προορισμούς.Η περιοδεία της υποψήφιας βουλευτού συνεχίστηκε στα γραφεία των ΚΤΕΛ Χανίων, όπου στην κουβέντα που είχε σε όμορφο κλίμα με τη διοίκηση της εταιρείας άκουσε με προσοχή και ενδιαφέρον τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, ενώ τονίστηκε  και η επιτακτική ανάγκη, εκσυγχρονισμού όλων των λεωφορείων, ώστε να γίνουν πιο φιλικά προς το περιβάλλον.

Τελευταίος σταθμός των σημερινών επισκέψεων της Έλβης Στασσίνου ήταν ο Δήμος Χανίων. Εκεί είχε τη χαρά να συναντήσει τον ιδιαίτερα αγαπητό στην ίδια, δήμαρχο Τάσο Βάμβουκα, από τη συνεργασία που είχε στο διάστημα της θητείας του, την οποία μάλιστα εξήρε η υποψήφια Βουλευτής Χανίων με τη Νέα Δημοκρατία.

Μία συνεργασία, που όπως φάνηκε εκτιμά και ο ίδιος ο Δήμαρχος, ο οποίος πέρα από τις ευχές του για καλή επιτυχία στην κα Στασσίνου, της έκανε και προσωπική αφιέρωση στο βιβλίο “Χανιά Ταξίδι στο Όνειρο”, που της δώρισε. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά εξάλλου η Χανιώτισσα δικηγόρος κατά τη συνάντηση που είχε με τον κ. Βάμβουκα “δεν παρέλειψα να επισημάνω, ότι όλη η καθυστέρηση πραγματοποίησης του έργου της δημοτικής αρχής, αλλά και κάθε δημοτικής αρχής, οφείλεται σε αυτές τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις της γραφειοκρατίας και της πολύ σύνθετης νομοθεσίας που διέπει τα δημόσια έργα και τους διαγωνισμούς.

Η οποία στέκεται εμπόδιο όχι μόνο στο να μην αναπτύσσεται όπως θα έπρεπε ένα δήμος, αλλά και ο ίδιος ο δήμαρχος να βλέπει τους καρπούς των προσπαθειών του, να παίρνουν σάρκα και οστά, όταν πλέον δεν θα είναι στην θέση του δημάρχου”.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ