«Μικρό» αποδείχτηκε το «Πορτοκάλι» για την μεγαλειώδη συγκέντρωση της Ντόρας στα Χανιά | Photos

μικρό-αποδείχτηκε-το-πορτοκάλι-γ-997256

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στα Χανιά η εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρας Μπακογιάννη.

Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του «Πορτοκάλι Hall», που αποδείχτηκε μικρή για τους φίλους της Ντόρας, βρέθηκαν κομματικά στελέχη των Χανίων και όχι μόνο, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορείς του Νομού αλλά και απλοί πολίτες των Χανίων.

Ήταν δε τόσος ο κόσμος που είχαν στρώσει τραπέζια και στην είσοδο του κέντρου, σχεδόν πάνω στο δρόμο.

Ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τον Μανώλη Κονταρό και το επιτελείο του.

Στον χαιρετισμό της η Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε την χαρά της για την παρουσία του κόσμου λέγοντας «Οκτώ μήνες πριν δίναμε εδώ μαζί τον αγώνα για να αλλάξει η χώρα πορεία, να αλλάξει σελίδα! Έπειτα από 10 χρόνια ύφεσης και δυσκολιών μπορώ να σας πω με σιγουριά και μεγαλύτερη αισιοδοξία ότι ο τόπος πάει μπροστά. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουνε κάνει πράξη τη συμφωνία αλήθειας που επισφραγίστηκε στις 7 Ιουλίου με τη δική σας εμπιστοσύνη» μέσα σε θερμά χειροκροτήματα».

Η κα Μπακογιάννη συνεχίζοντας την ομιλία της τόνισε για τα έργα της Κρήτης «ένας νέος αέρας πνέει σε ολόκληρη την Ελλάδα και στα δικά μας Χανιά. Τα Χανιά στα οποία μεγάλα έργα είχανε μείνει πίσω, έργα υποδομής που ήταν απαραίτητα. Σας είχα υποσχεθεί ότι θα βάλουμε τον πήχη ψηλά. Τον βάλαμε και σήμερα δρομολογούμε ακριβώς αυτά τα έργα υποδομής, τα οποία ήταν τόσο αναγκαία για το νομό μας. Δρομολογείται κατ’ αρχήν όπως εξήγγειλε ο πρωθυπουργός το μεγάλο έργο του ΒΟΑΚ. Ο ΒΌΑΚ επιτέλους θα γίνει πραγματικότητα. Δεν θα γίνει δημοπράτηση όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί από τα Χανιά μέχρι το Λασίθι. Αλλά θα γίνει από το Καστέλι. Ένα αίτημα που είχαμε χρόνια τώρα. Αλλά ο ΒΟΑΚ θα είναι ένας τεράστιος ωραίος δρόμος, που θα συνδέει πραγματικά την Κρήτη από το Καστέλι μέχρι το Λασίθι»

Η Χανιώτισσα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε επίσης για την αναπτυξιακή πολιτική της κυβέρνησης και τον καθοριστικό ρόλο της Κρήτης και ιδιαίτερα του νομού Χανίων στο πλαίσιο αυτό. «Ταυτόχρονα με τον ΒΟΑΚ προχωράμε το δρόμο του αεροδρομίου, που θα γίνει ένα αυτοτελές έργο. Ένα έργο που για την οικονομία είναι απολύτως απαραίτητο. Το αεροδρόμιο Χανίων χρειάζεται το δρόμο από τη Σούδα μέχρι από το αεροδρόμιο και χρειάζεται το ραντάρ. Η αναβάθμιση του λιμανιού της Σούδας, οι μαρίνες και τα μεγάλα έργα του Δήμου Χανίων πρέπει να προχωρήσουν και πρέπει να προχωρήσουν τώρα…» υπογράμμισε η πρώην υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, που έκλεισε την ομιλία της με αναφορές στη διεθνή θέση της χώρας μας και στο μεταναστευτικό.

zarpanews.gr

4 thoughts on “«Μικρό» αποδείχτηκε το «Πορτοκάλι» για την μεγαλειώδη συγκέντρωση της Ντόρας στα Χανιά | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook