«Μεταφορές – Μετακομίσεις» στα Χανιά: Ταχύτητα, συνέπεια, εμπειρία και… τιμές!

μεταφορές-μετακομίσεις-στα-χανιά-1063435

Η εταιρεία, «Μεταφορές – Μετακομίσεις» – Κουτσοκελάκης Μάνος, αναλαμβάνει μεταφορές και μετακομίσεις σε ολόκληρη την Κρήτη, με έδρα τα Χανιά.

Η εμπειρία 26 χρόνων καθιστά την επιχείρηση ειδική στο χώρο της μεταφοράς και της μετακόμισης (δραστηριοποιείται στον κλάδο από το 1994), ενώ εγγυάται μέχρι και σήμερα ποιότητα υπηρεσιών στις μεταφορές και τις μετακομίσεις.

Η Κουτσοκελάκης Μάνος είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που απασχολεί ακόμη ένα άτομο. Με κατανόηση προς τον συνάνθρωπο, παρέχει χαμηλές τιμές και οικονομικές λύσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη σε κάθε του ανάγκη, προσφέροντας τις υπηρεσίες της όλο το 24ωρο, καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, γρήγορα και αξιόπιστα.

​​​​​​​

«Στην «Μεταφορές – Μετακομίσεις» διαθέτουμε καινούργια και σύγχρονα, κλειστά φορτηγά Δ.Χ. με υδραυλικές πόρτες, αλλά και ανοικτά, ανατρεπόμενα για κάθε Μεταφορά ή Μετακόμιση σ’ ολόκληρη την Κρήτη και σε πολύ καλές τιμές», μας λέει ο ιδιοκτήτης, κύριος Μάνος Κουτσοκελάκης και τονίζει πως η ευγένεια και η καλή επικοινωνία με τον πελάτη, είναι χαρακτηριστικά που κάνουν την επιχείρησή του να ξεχωρίζει στον χώρο της.
Μπορείτε να επικοινωνήστε με την «Μεταφορές – Μετακομίσεις» για να λάβετε δωρεάν εκτίμηση και να ζητήστε προσφορά για τις μεταφορές και τις μετακομίσεις σας εντός Κρήτης.

Διεύθυνση:  Αλιφιέρηδων 12, Χανιά,  Τηλέφωνο:  6945161498

Website:  https://www metafores-chania. gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook