«Με την κοιλιά στο στόμα» ορκίστηκε βουλευτής | Ποια έφτασε στη Βουλή με μηχανή

με-την-κοιλιά-στο-στόμα-ορκίστηκε-βο-893819
φωτογραφία: newsbeast.gr

Με χαμόγελα, υπερηφάνεια, λαμπερές εμφανίσεις αλλά και… παραλειπόμενα, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης η ορκωμοσία των νέων βουλευτών του εθνικού κοινοβουλίου μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Μάλιστα μερικές εμφανίσεις έκλεψαν τα βλέμματα και έκαναν τα φλας των φωτογράφων να φωτίζουν σαν τρελά.

Με μηχανή «έσκασε μύτη» η Ραλλία Χρηστίδου

Με μηχανή επέλεξε να πάει στη Βουλή για την ορκωμοσία η Ραλλία Χρηστίδου. Βέβαια, δεν οδηγούσε η ίδια, ωστόσο, καθώς κατέφθασε στη Βουλή έστρεψε πάνω της τα βλέμματα με την είσοδό της.

Φορώντας λευκό κοστούμι και κράνος, η νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατέβηκε από τη μηχανή και κατευθύνθηκε χαμογελαστή προς το εσωτερικό του Κοινοβουλίου για την ορκωμοσία.

Μάλιστα, σε δηλώσεις της στο ΑΠΕ, η Ραλλία Χριστίδου μεταξύ άλλων τόνισε πως θέλει να αφοσιωθεί στην πολιτική, αφήνοντας το τραγούδι: «Όταν μου ανοίγεται ένας νέος ορίζοντας, αφοσιώνομαι σε αυτόν. Είναι σαν να ερωτεύομαι από την αρχή. Έχω πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και σαφώς θέλω να αφοσιωθώ στο καινούργιο αυτό πεδίο. Επιθυμώ να το φέρω εις πέρας και να πάρω βαθμό άριστα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Έγκυος στους τελευταίους μήνες η νέα βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στην ορκωμοσία της Βουλής δεν έλειψαν. Ωστόσο, η Άννα Ευθυμίου κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα για έναν πολύ γλυκό λόγο.

Η βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκη είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, αλλά δεν μπορούσε να λείπει αυτή τη σημαντική μέρα από τη Βουλή. Για αυτό και σήμερα 17 Ιουλίου έφτασε στη Βουλή για να αναλάβει τα νέα της καθήκοντα φορώντας ένα μπλε midi φόρεμα με δαντέλα στα μανίκια, το οποίο αγκάλιαζε την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Μάλιστα, η ίδια έκανε και μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook από τη Βουλή, στην οποία γράφει: «Λίγα λεπτά πριν την ορκωμοσία! Στιγμές κομβικές κ συγκίνησης!! Σας ευχαριστώ κ πάλι θερμά όλους για την εμπιστοσύνη σας!!».

με πληροφορίες από newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook