«Λίφτινγκ» στην κατασκήνωση του Καλαθά του Δήμου Χανίων: Νέες σκηνές και εξοπλισμός για ΑΜΕΑ

λίφτινγκ-στην-κατασκήνωση-του-καλα-586697
SONY DSC

Σημαντικές επενδύσεις για τα παιδιά δρομολογεί ο Δήμος Χανίων στην κατασκήνωση του Καλαθά που ετοιμάζεται να δεχθεί και φέτος εκατοντάδες κατασκηνωτές τυπικής ανάπτυξης, ΑΜΕΑ και ηλικιωμένους!

Συγκεκριμένα το δημοτικό συμβούλιο Χανίων, στην τελευταία του συνεδρίαση, ενέκρινε τη δαπάνη, των 9.000 ευρώ περίπου για την προμήθεια ενός αναβατόριου πισίνας για τα ΑΜΕΑ, ώστε να μπορούν και τα παιδιά με αναπηρία να χαίρονται το νερό. Μάλιστα, όπως σημείωσε η αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής Ελευθερία Αλιφιεράκη και φέτος τα ΑΜΕΑ θα γίνουν δεκτά μαζί με τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης, στις τρεις περιόδους και όχι σε ξεχωριστή περίοδο.

Παράλληλα, έχει ήδη δρομολογηθεί η αγορά νέων σκηνών ώστε να αντικατασταθούν οι σκηνές στρατιωτικού τύπου που χρησιμοποιούνται τώρα.

Υποδειγματική  λειτουργία

Όπως έκανε γνωστό η αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής Ελευθερία Αλιφιεράκη, στην κατασκήνωση του Καλαθά πραγματοποιήθηκε έλεγχος από το Σώμα Επιθεωρητών Υγείας και Πρόνοιας. Ο έλεγχος ήταν εξονυχιστικός, διήρκεσε έξι μήνες και στο σχετικό πόρισμα, διαπιστώνεται η «υποδειγματική λειτουργία» της δομής

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook