«Λευκός καπνός»! Ξεκινά ξανά η Σούπερ Λιγκ 2

λευκός-καπνός-ξεκινά-ξανά-η-σούπερ-λ-917188

Λευκός καπνός προέκυψε μετά το διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στη Σούπερ Λιγκ 2. Οι ομάδες αποφάσισαν να κάνουν αποδεκτή την πρόταση της ΕΡΤ, αλλά και να ξεκινήσουν και πάλι τις υποχρεώσεις τους.

Σε ό,τι αφορά το καθαρά αγωνιστικό σκέλος, το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί το άλλο Σαββατοκύριακο, 26 και 27 Οκτωβρίου, με τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής. Αυτό θα πρέπει να τονιστεί, διότι αποκλείστηκε το σενάριο το πρωτάθλημα να συνεχιστεί με την 5η αγωνιστική και τρεις αγωνιστικές που δεν θα είχαν πραγματοποιηθεί να διεξάγονταν εμβόλιμα.

Σε ό,τι αφορά το οικονομικό, οι ομάδες αποδέχθηκαν την πρόταση της ΕΡΤ για χρήματα που είναι κοντά στις 400.000 ευρώ για την καθεμία. Εξαίρεση αποτέλεσε ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος δε συμφώνησε, επειδή είχε κλειστό διετές συμβόλαιο με την ΕΡΤ από την περασμένη περίοδο.

Σε κάθε περίπτωση, την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Πλατανιά, ο οποίος θα αγωνιστεί στο Παγκρήτιο Στάδιο κόντρα στον Εργοτέλη αλλά και για τα Χανιά τα οποία θα υποδεχθούν τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο Περιβολίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook