«L’ angolo» Ristorante Pizzeria: Το μικρό ιταλικό της Νταλιάνη που κερδίζει τους Χανιώτες

l-angolo-ristorante-pizzeria-το-μικρό-ιταλικό-της-νταλιάν-1057864

Στον πιο πολυσύχναστο πεζόδρομο του κέντρου, στην οδό Χατζημιχάλη Νταλιάνη, ένα μικρό Ιταλικό εστιατόριο υπόσχεται μεγάλες απολαύσεις!

Το l’ angolo, που στα ιταλικά σημαίνει γωνία (και θα το συναντήσετε στην κεντρική γωνία του πεζόδρομου), μας πρωτοσυστήθηκε πριν από δύο χρόνια και κέρδισε φανατικούς φίλους, καθώς συνδυάζει την εμπειρία και το χαμόγελο των δυο ιδιοκτητριών του με τα νόστιμα ιταλικά πιάτα σε εντυπωσιακές μερίδες, τα προσεγμένα υλικά και τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές…

«Η ποιότητα και οι γεύσεις μας είναι η δύναμή μας», μας λένε οι ιδιοκτήτριες Μαρία Ταξειδαράκη και Αθηνά Άμπα και σημειώνουν πως στόχος τους ήταν και παρμένει να κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερη μερίδα Χανιωτών θαμώνων που αναζητούν το καλό αλλά και οικονομικό Ιταλικό φαγητό.

Οι δυο τους φροντίζουν για όλα. Την επιλογή πρώτων υλών, την κουζίνα, το άψογο φιλικό service και τη φιλόξενη ατμόσφαιρα, καταφέρνοντας να κάνουν το l’ angolo την καλύτερη επιλογή για ιταλικό στο κέντρο αλλά και από τις καλύτερες προτάσεις της εν λόγω κουζίνας στην πόλη!

Διεύθυνση:  Χατζημιχάλη Νταλιάνη 36, Τηλέφωνο: 28210 43000

Facebook:  https://www.facebook.com/langolochania/

Instagram:  https://www.instagram.com/langolo_ristorante/?hl=el

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook