«Κρύο χιουμοράκι» Μητσοτάκη στο Υπουργικό Συμβούλιο για το «Μπάντεν Μπάντεν» και την Aston Martin

κρύο-χιουμοράκι-μητσοτάκη-στο-υπου-1142166

Με… χιούμορ σχολίασε το θέμα με τον Αντιδήμαρχο Αθηναίων του Κώστα Μπακογιάννη Νικόλαο Μακρόπουλο, και το σπίτι του στο Μπάντεν Μπάντεν, ο Πρωθυπουργός.

Ως γνωστόν ο Αντιδήμαρχος που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις αλλά και γέλιο, αναγκάστηκε να δώσει εξηγήσεις, ομολογουμένως όχι και πολύ πειστικές

Όλα ξεκίνησαν όταν η Λίνα Μενδώνη πήρε τον λόγο στο υπουργικό συμβούλιο και – σύμφωνα με την «Καθημερινή» – αναφέρθηκε στα ευρήματα του Τατοΐου και τα βασιλικά αυτοκίνητα και εκεί παρενέβη ο Κυριάκος Μητσοτάκης με χιούμορ και είπε: «Είναι κανένα Aston Martin;» και όλοι γέλασαν – όπως γίνεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις – με το παγωμένο αστείο του πρωθυπουργού.

«Χιουμοριστική» απάντηση έδωσε και η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η οποία είπε: «Εμείς είμαστε πιο μπροστά. Έχουμε τέσσερις Rolls Royce στην βασιλική περιουσία στο Τατόι».

Υπενθυμίζεται ότι ο προκλητικός αντιδήμαρχος Αθηναίων, αρμόδιος για θέματα Επιχειρηματικότητας, Νικόλαος Μακρόπουλος, εν μέσω πανδημίας και οικονομικής, όσο και ψυχολογικής, «ασφυξίας» για χιλιάδες πολίτες (και) της Αθήνας προχώρησε σε απαράδεκτη ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του στο facebook.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook