«Κρατάει γερά» το ΣΥΝΚΑ παρά τον έντονο ανταγωνισμό – Επεκτείνει το κέντρο logistics στην Αγιά | Video

κρατάει-γερά-το-συνκα-παρά-τον-έντον-892209

«Κρατάει γερά» παρά τον έντονο ανταγωνισμό ο Συνεταιρισμός καταναλωτών Κρήτης (SUPER MARKET SYNKA) και το 2018 κατάφερε να σταθεροποιήσει τα οικονομικά του μεγέθη.

Τη χρονιά που πέρασε προχώρησε σε σημαντικές επενδύσεις, ενώ για το 2019 είναι σε εξέλιξη και ένα νέο μεγάλο πρόγραμμα επενδύσεων.

Αυτό επισημάνθηκε στην διάρκεια των εργασιών της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης των μελών του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης Καταναλωτών Κρήτης η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στα Χανιά στο «Ελληνίς».

Στην συνέλευση έγινε απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2018, ανάλυση και έγκριση των Χρηματοοικονομικών καταστάσεων οικονομικής χρήσης 2018 και εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός της οικονομικής χρήσης του 2019.

Επίσης εγκρίθηκε η συγχώνευση με απορρόφηση, της «Ανώνυμης Εμπορικής Τουριστικής και Κτηματομεσιτικής εταιρείας Βιδάλης Μάρκετ Α.Ε.»

Ο αντιπρόεδρος του ΣΥΝΚΑ, Δημήτρης Αλεξάκης δήλωσε:

«Έχει ξεκινήσει ένα πολύ μεγάλο project για εμάς που είναι η επέκταση και ο συγχρονισμός του κέντρου Logistics της κεντρικής αποθήκης που έχουμε στην Επισκοπή Αγιάς.

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε σήμερα το σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης δια απορροφήσεως της Βιδάκης Α.Ε. Η Βιδάλης είναι μία αλυσίδα σούπερ μάρκετ την οποία είχαμε εξαγοράσει τον Δεκέμβριο του 2014 με 16 καταστήματα σε 8 νησιά του Αιγαίου και τζίρο λίγο πάνω από 40.000.000 την οποία δεν μπορούσαμε να απορροφήσουμε γιατί η νομοθεσία δεν μας το επέτρεπε. Με τον καινούργιο νόμο είχαμε αυτή τη δυνατότητα και προχωρήσαμε στην πρόταση προς τη γενική συνέλευση η οποία με τη σειρά της ενέκρινε την απορρόφηση της Βιδάλης ΑΕ που θα δημιουργήσει οικονομίες κλίμακος, είναι μία αναπτυξιακή κίνηση που θα βοηθήσει γενικότερα στην μελλοντική πορεία μας.

Είναι μία πολλή καλή κίνηση, έχει συμπέσει και με την άνοδο του τουρισμού. Η Βιδάλης δραστηριοποιείται κυρίως σε νησιά των Κυκλάδων αλλά και σε Κάλυμνο και Χίο όπου ο τουρισμός είναι ένα μεγάλο κομμάτι. Η πενταετία αυτή πήγε καλά, είμαστε ικανοποιημένοι από την επένδυση. Βέβαια συνεχίζουμε, κάθε χρόνος είναι μια καινούργια μάχη, συνεχίζουμε για ένα καλύτερο αύριο

Δηλώσεις του κ. Θοδωρή Φανουργιάκη, Ορκωτού Λογιστή SYNKA:

Από τη μεριά του ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης, δικηγόρος κ. Ευγένιος Αρετάκης δήλωσε:

zarpanews.gr

One thought on “«Κρατάει γερά» το ΣΥΝΚΑ παρά τον έντονο ανταγωνισμό – Επεκτείνει το κέντρο logistics στην Αγιά | Video

  1. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ. ΚΑΜΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΚΡΗΤΙΚΟ ΑΓΡΟΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ. ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΕ [ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ] ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΑΝΟΙΞΕΤΕ
    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΖΟΓΥΡΕ ΕΩΣ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΜΑΡΟΛΑΧΙΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΟΨΕΤΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook