«Κοκκίνισαν» και φέτος τα Χανιά! Το 8ο Santa Run είναι ΕΔΩ | Photos+Video

κοκκίνισαν-και-φέτος-τα-χανιά-το-8ο-santa-run-789291

Το Santa Run πραγματοποιήθηκε για 8η συνεχόμενη χρονιά και η πόλη πλημμύρισε Άγιους Βασίληδες και ξωτικά για την καθιερωμένη παρέλαση.

Το «κόκκινο ποτάμι» με τους Άι Βασίληδες ξεκίνησε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ συνεχίστηκε μέχρι το βράδυ στα στενά της πόλης και στον Κάτωλα, όπου στήθηκε ξέφρενο πάρτι.

Άι Βασίληδες όλων των ηλικιών συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στο σημείο εκκίνησης, το 1ο Γυμνάσιο Χανίων.

Η δυνατή μουσική αλλά και η παρουσιάστρια του Santa Run Γωγώ Καλληδονάκη έχουν αρχίσει να «ζεσταίνουν» την ατμόσφαιρα και να μας προετοιμάζουν για το 8ο Santa Run που θα διασχίσει κεντρικούς δρόμους της πόλης των Χανίων και θα καταλήξει στο 1ο street party by Santa Run Chania!Μάλιστα ο Γιώργης Χαιρέτης και το συγκρότημά του ξεσήκωσαν τους κοκκινοντυμμένους παρευρισκόμενους και έπιασαν τον… χορό!

Υπενθυμίζεται ότι το Santa Run Χανιά 2018 που φιλοδοξεί να στείλει -για μια ακόμα χρονιά- το μήνυμα της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς στηρίζοντας τα σωματεία ΕΛΕΠΑΠ, Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ «Η Μεγαλόχαρη» και Ορίζοντας, που ασχολούνται με παιδιά της πόλης μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

2 thoughts on “«Κοκκίνισαν» και φέτος τα Χανιά! Το 8ο Santa Run είναι ΕΔΩ | Photos+Video

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook