«Κληρώνει» για πλέι οφ και πλέι άουτ στη Γ’ Εθνική – Σέντρα στις 23 Φεβρουαρίου

κληρώνει-για-πλέι-οφ-και-πλέι-άουτ-στ-981326

Την προσεχή Πέμπτη στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση για τα πλέι οφ και πλέι άουτ του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Πρόκειται για την εξέλιξη την οποία ανέμεναν εδώ και καιρό οι ομάδες της Κρήτης, με τα παιχνίδια αυτά να πρόκειται να ξεκαθαρίσουν την ομάδα η οποία θ’ αναδειχτεί η πρωταθλήτρια του 8ου ομίλου, καθώς και εκείνη που θα υποβιβαστεί.

Όπως γίνεται γνωστό, η πρώτη αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί την άλλη Κυριακή 23 Φεβρουαρίου. Όπως είναι γνωστό στα πλέι οφ μετέχουν τέσσερις ομάδες και στα πλέι άουτ οι πέντε τελευταίες που τερμάτισαν στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου.

Η σχετική ανακοίνωση από την ΕΠΟ είναι η εξής:

Από την Επιτροπή Διοργανώσεων (υποεπιτροπή Γ’ Εθνικής) ανακοινώνεται ότι η κλήρωση για το πρόγραμμα των αγώνων Play-Off και Play-Out του 8ου ομίλου του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, θα διενεργηθεί την Πέμπτη 13.02.2020 και ώρα 11:00, στα γραφεία της Ε.Π.Ο. (αίθουσα Ε.Ε.).

Με βάση την Προκήρυξη της Γ’ Εθνικής περιόδου 2019 – 2020, δικαίωμα συμμετοχής στα Play-Off έχουν τα τέσσερα πρώτα σωματεία της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου που είναι τα εξής: Επισκοπής ΑΟ, Ο Γιούχτας ΑΟ Αρχανών, Ηρόδοτος ΠΑΣΑ και Πανακρωτηριακός ΑΟ. Δικαίωμα συμμετοχής στα Play-Out έχουν τα υπόλοιπα πέντε σωματεία της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου και είναι τα εξής: Αγίου Νικολάου ΑΟ, ΣΥΝΚΑ ΑΕΕΚ, Ατσαλένιου ΠΟ, Πόρου ΑΟ, Ρεθυμνιακός ΑΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook