«Κίνδυνος-θάνατος» σε λεωφόρο των Χανίων: Μίνι-πεζοδρόμιο «από το πουθενά» απειλεί ζωές | Photos

κίνδυνος-θάνατος-σε-λεωφόρο-των-χαν-845158

Σημείο που μπορεί να αποβεί μοιραίο για τους διερχόμενους οδηγούς, αποτελεί ένα κομμάτι πεζοδρομίου που σα να ξεπροβάλλει από το πουθενά, απειλεί ζωές σε μεγάλο δρόμο των Χανίων.

Ο λόγος για τον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στα Κουνουπιδιανά, τη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου, όπου υπάρχει αυτό το… δρώμενο που φαίνεται στις φωτογραφίες του zarpanews.gr:

Ένα κομμάτι τσιμέντο «ξεκούδουνο» προεκτείνεται από το πεζοδρόμιο, που μάλιστα δεν φαίνεται καλά, καθώς ο δρόμος είναι ελαφρώς κατηφορικός στο σημείο.

Οι περίοικοι είναι ανάστατοι για το πόσο επικίνδυνο είναι ένα τέτοιο σημείο για όλους τους διερχόμενους, ενώ όπως λένε δεν καταλαβαίνουν την χρησιμότητα την οποία υπηρετεί.

Αν αναλογιστεί κανείς τις ταχύτητες που κινούνται τα οχήματα στο σημείο και ειδικά την ελάχιστη ορατότητα τη νύχτα, λόγω έλλειψης φωτισμού, το παραμικρό τροχαίο μπορεί να αποβεί μοιραίο για τους εμπλεκόμενους. Πόσο μάλλον αν μιλάμε για οδηγούς δικύκλων!

Οι κάτοικοι περιμένουν απαντήσεις και δράσεις, σε ένα σημείο που έχει βαφτεί με αίμα και στο παρελθόν από τα τροχαία!

zarpanews.gr

2 thoughts on “«Κίνδυνος-θάνατος» σε λεωφόρο των Χανίων: Μίνι-πεζοδρόμιο «από το πουθενά» απειλεί ζωές | Photos

  1. Οι κάτοικοι της περιοχής του Κερίτη,πήραν την κατάσταση στα χέρια τους.Σιγά μη περίμεναν την Περιφέρεια ή τον Δήμο.Το ίδιο να κάμουν κι εκεί.Ενα κομπρεσέρ και..τέλος!Τί περιμένουν δηλαδή?

  2. lol βλέπετε που είναι ο δρόμος; καλό θα ήταν να βγει φωτογραφία από πιο σωστό σημείο για αυτούς που δεν γνωρίζουν την περιοχή.

    τόσα αληθινά προβλήματα υπάρχουν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook