«Κέρδος» στα Χανιά: Ολοκληρωμένες λύσεις στους τομείς της Ασφάλισης, των Κτηματομεσιτικών και των Επενδύσεων

κέρδος-στα-χανιά-ολοκληρωμένες-λύσ-1067919

Η εταιρεία «Κέρδος» ξεκίνησε την λειτουργία της στις Καλύβες Αποκορώνου το 1993. H έναρξη έγινε παρέχοντας λογιστικές υπηρεσίες. Στην συνέχεια και με την πάροδο των χρόνων άρχισαν να προστίθενται σταδιακά όλες οι υπόλοιπες υπηρεσίες οι οποίες είναι:

  • Λογιστικές υπηρεσίες προς ιδιώτες και επιχειρήσεις όλων των κατηγοριών. Φορολογικές υπηρεσίες και εξειδίκευση στην σύνταξη φορολογικών δηλώσεων κατοίκων εξωτερικού, έναρξη επιχειρήσεων και χρηματοοικονομικές & επενδυτικές υπηρεσίες
  • Ασφαλιστικές Υπηρεσίες όλων των κλάδων για ιδιώτες και επαγγελματίες
  • Κτηματομεσιτικές υπηρεσίες, αγοραπωλησίες ακινήτων, διαχείριση ακίνητης περιουσίας, διευθέτηση κληρονομικών και φορολογικών υποθέσεων, εκτιμήσεις ακινήτων

Έτσι, η εταιρεία έχει καταφέρει σήμερα να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και να μπορεί να παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις στους τομείς της Ασφάλισης, των Κτηματομεσιτικών και των Επενδύσεων.

Ιδιοκτήτρια της εταιρείας είναι η κα. Έφη Σγουράκη η οποία είναι Πτυχιούχος Λογίστρια και πιστοποιημένη Ασφαλίστρια. Επίσης, είναι Μεσίτρια και πιστοποιημένη Πραγματογνώμων και Εκτιμήτρια Ακινήτων.

Όπως μας λέει η κα Σγουράκη: «Η πληθώρα υπηρεσιών οι οποίες είναι συναφείς και αλληλοϋποστηριζόμενες μας δίνουν την ευχέρεια να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις μέσα από το γραφείο μας και να μην ταλαιπωρούνται οι πελάτες μας. Επιπλέον, η πολυετής εμπειρία, η μέχρι σήμερα πορεία μας και η εμπιστοσύνη των πελατών μας, μας καθιστούν ειδικούς και πρωτοπόρους σε κάθε ένα από τους τομείς δραστηριότητάς μας. Όλα αυτά μας ωθούν προκειμένου να βελτιωνόμαστε και να εξελισσόμαστε καθημερινά και να προετοιμαζόμαστε για τις μελλοντικές επιχειρηματικές προκλήσεις».

«Σίγουρα ακολουθούμε την εξέλιξη της αγοράς και παρακολουθούμε και ενημερωνόμαστε για ότι μας επιφυλάσσει το μέλλον. Σύντομα θα έχουμε έτοιμο το νέο μας κατάστημα στα Χανιά όπου θα μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας και να προσφέρουμε ακόμη περισσότερες υπηρεσίες. Στον νέο μας χώρο θα μπορούν να βρίσκουν άμεση υποστήριξη για θέματα που άπτονται της ειδικότητας ενός μηχανικού και δικηγόρου» μας λέει η κα Σγουράκη και συνεχίζει:

«Πριν από λίγους μήνες λειτουργήσαμε το νέο μας υποκατάστημα στην Αθήνα όπου πέρα από τις Κτηματομεσιτικές και ασφαλιστικές υπηρεσίες λειτουργούμε και ως Ιδιωτικό ΚΕΠ. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να διεκπεραιώνουμε υποθέσεις σε δημόσιες υπηρεσίες, δήμους, ΔΕΚΟ, εφορίες, Υποθηκοφυλακείο έχοντας μία απλή εξουσιοδότηση από τον πελάτη μας. Αυτό δίνει την δυνατότητα στους Χανιώτες συμπολίτες μας να εκπληρώνουν τις εργασίες τους στην Αθήνα, γρήγορα, αποτελεσματικά και αξιόπιστα, με την σιγουριά και τον επαγγελματισμό που παρέχει η εταιρεία μας τόσα χρόνια»

Διεύθυνση: Καλύβες Αποκορώνου, Χανιά

Website: www.kerdos-property.gr

Facebook page: https://www.facebook.com/Kerdos-Real-Estate-283882422172097/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook