«Κατέβασαν τα στυλό» στο Λιμεναρχείο Χανίων: Ξέφραγο αμπέλι το Ενετικό Λιμάνι | Photos

κατέβασαν-τα-στυλό-στο-λιμεναρχείο-791381

Ανοικτή για τα οχήματα είναι η ανατολική πλευρά του Ενετικού Λιμανιού, κόντρα στον κανονισμό και το ΦΕΚ που ορίζει απαγόρευση κυκλοφορίας και χωρίς να έχει ανακοινωθεί καμία έκτακτη κυκλοφοριακή ρύθμιση, με αποτέλεσμα και το μνημείο να υποβαθμίζεται αλλά και να δημιουργείται σοβαρότατος κίνδυνος ατυχήματος.

Οι φωτογραφίες από την Πλατεία Κατεχάκη και τον χώρο μπροστά από τα Νεώρια είναι ενδεικτικές του τι επικρατεί καθημερινά, με την είσοδο να είναι ανοικτή μόνιμα και με δεκάδες οχήματα να κυκλοφορούν ελεύθερα, χωρίς να κόβεται ούτε μία κλήση.

Μπορεί λοιπόν η επίσημη απόφαση να μην βγήκε, μετά το δημοσίευμα του zarpanews.gr, (ΕΔΩ) όμως το μήνυμα εστάλη από τον Λιμενάρχη Χανίων: Τα οχήματα επέστρεψαν στο Ενετικό Λιμάνι με ανεπίσημο αλλά πανηγυρικό τρόπο.

Μια απόφαση που χρειάστηκε χρόνια γραφειοκρατικών αγκυλώσεων και μεγάλες κοινωνικές συγκρούσεις, γίνεται «κουρελόχαρτο» από κάποιον μάλιστα μη αιρετό, χωρίς καμία εξήγηση.

Φυσικά στην περίπτωση ατυχήματος που είναι πολύ πιθανό να συμβεί με τόσους πεζούς που χρησιμοποιούν τον δημόσιο χώρο, οι εξηγήσεις θα δοθούν στα Δικαστήρια.

Περιμένουμε όμως από τους τοπικούς άρχοντες να απαιτήσουν εφαρμογή του νόμου, πριν φτάσουμε εκεί.

zarpanews.gr

5 thoughts on “«Κατέβασαν τα στυλό» στο Λιμεναρχείο Χανίων: Ξέφραγο αμπέλι το Ενετικό Λιμάνι | Photos

  1. Στον εισαγγελέα τον λιμενάρχη, στον εισαγγελέα και τον δήμαρχο.εγω τουλάχιστον θα πάω αυριο! Μιλάμε για παράβαση καθήκοντος προς όφελος των λιμανιών επιχειρηματιων.καραμπινατη.
    Είστε ντροπη σκέτη! Αν δεν μπορείτε τις παραιτησεις σας και σπίτι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook