«Καταπέλτης» η Ντέσσυ Κουβελογιάννη για Μαλέσκου: «Όταν ξυπνάω και βλέπω την Barbie, δεν μπορώ να ταυτιστώ»

καταπέλτης-η-ντέσσυ-κουβελογιάννη-1408185

Για την απουσία της από την τηλεόραση μίλησε η Ντέσσυ Κουβελογιάννη και δεν δίστασε να σχολιάει τα τηλεοπτικά πρόσωπα των πρωινών εκπομπών.

Όπως εξήγησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα», δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που αποφάσισε να λείψει από την τηλεόραση, απλώς έτσι ήρθαν τα πράγματα.

«Οι συγκυρίες θέλεις, δεν ήταν να γίνει κάτι, δεν ξέρω. Δεν νομίζω να τους λείπω κιόλας. Αν έλειπα σε κάποιον, θα με είχαν προσεγγίσει», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, σχολίασε μία-μία τις παρουσιάστριες της πρωινής και μεσημεριανής ζώνης.

Για την Τατιάνα Στεφανίδου, αρκέστηκε να πει: «Η Τατιάνα είναι Τατιάνα. Την αγαπώ πολύ και της χρωστάω», ενώ στη συνέχεια μίλησε για την Ελεονώρα Μελέτη.

«Η Ελεονώρα Μελέτη με έχει βοηθήσει πολύ ψυχολογικά. Ήταν να γίνουμε και κουμπάρες. Έχει βρει τα πατήματά της με ένα τρελό παρεάκι και τα πάει τέλεια, σούπερ», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τη Δανάη Μπάρκα, την χαρακτήρισε ως «ένα χαρισματικό πλάσμα με τσαχπινιά, λέγειν, ευφράδεια και εξυπνάδα».

Σειρά είχε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία την εξέπληξε ευχάριστα, όπως είπε. «Ήταν έκπληξη για ‘μένα η Κατερίνα, το έμαθε πολύ καλά το παιχνίδι της τηλεόρασης. Ο Μικρούτσικος είναι πανέξυπνος», είπε και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Νίκο Κοκλώνη, που είναι κολλητός φίλος της παρουσιάστριας του «Super Κατερίνα».

«Ο Νίκος Κοκλώνης είναι πανέξυπνος, πανούργος και γεννημένος για αυτό που κάνει», δήλωσε η Ντέσσυ Κουβελογιάννη.

Εκείνη που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τη συμπάθειά της, όπως όλα δείχνουν, είναι η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Καμιά φορά, η ματαιοδοξία του ανθρώπου, τον οδηγεί σε λάθος βήματα. Νομίζω ότι είναι fake αυτό που βλέπω στη Μαλέσκου. Όταν ξυπνάω εγώ, αγάπη μου, και βλέπω την Barbie, δεν μπορώ να ταυτιστώ ρε φίλε! Πρέπει να είμαι ο Τζον Τζον για να ταυτιστώ», δήλωσε η παρουσιάστρια.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook