“Καταπέλτης” η Χανιώτισσα εισαγγελέας διαφθοράς: Το δόγμα του σοκ στη Δικαιοσύνη δεν θα περάσει

«Είναι μια μέρα θλίψης για την Δικαιοσύνη», αναφέρει η Ελένη Τουλουπάκη, στην πρώτη της απάντηση, μέσω μιας σύντομης δήλωσης της, στην άσκηση της ποινικής δίωξης σε βάρος της, δείτε ΕΔΩ, με βάση το αμφιλεγόμενο πόρισμα, που βρίθει ανακριβειών και όχι μόνο, του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευάγγελου Ζαχαρή.

Η Ελένη Τουλουπάκη που είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τον αγώνα της για δικαίωση καθώς ήδη προαναγγέλλει προσφυγή της στα αρμόδια δικαστικά όργανα, όπου θα προσβάλλει ως άκυρη την δίωξη σε βάρος της, δήλωσε:

«Σήμερα παίχτηκε η τελευταία πράξη ενός προαναγγελθέντος δράματος δίωξης την οποία θα προσβάλω άμεσα στο δικαστικό συμβούλιο ως απολύτως άκυρη ενώ παράλληλα θα αναδειχθεί το ζήτημα της ματαίωσης κάθε προσπάθειας καταπολέμησης της διαφθοράς στη χώρα μας σε όλα τα αρμόδια διεθνή όργανα. Σήμερα η σκοπιμότητα επεβλήθη της νομιμότητας. Είναι μια μέρα θλίψης για τη δικαιοσύνη. Τ

ο ζήτημα δεν είναι προσωπικό αλλά βαθύτατα θεσμικό. Παρά τις αρχειοθετήσεις του ΑΠ ,τις αποφάσεις του Συμβουλίου Εφετών, την απόφαση της Ολομέλειας του Εφετείου Αθηνών αλλά και το πλήρως εμπεριστατωμένο πόρισμα του αντεισαγγελέα του ΑΠ κ. Λ. Σοφουλακη ,που μας δικαίωσαν μέσα σε ένα τυφώνα παραπληροφόρησης ,η συντονισμένη και επίμονη προσπάθεια εξουδετέρωσης του θεσμού που υπηρετώ φαίνεται να αποδίδει πρόσκαιρους καρπούς.

Η Εισαγγελία Διαφθοράς ως άλλος Διγενής έδωσε τη μάχη της κόντρα στο ψέμα και στη λήθη με μόνο γνώμονα το συμφέρον του πολύπαθου ελληνικού λαού .

Το δόγμα του σοκ στη δικαιοσύνη δε θα περάσει και γρήγορα όσοι το υπηρετήσαν θα λάβουν το μισθό τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ