«Κάηκε» η Τούμπα , πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ έπειτα από 34 χρόνια – Δείτε LIVE τη φιέστα τίτλου | Video

κάηκε-η-τούμπα-πρωταθλητής-ο-παοκ-έπ-848540

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος ύστερα από 34 χρόνια και μάλιστα με πεντάρα επί του Λεβαδειακού, μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού από τους χιλιάδες φίλους του «Δικέφαλου του Βορρά», που έδωσαν το παρών στην μαυρόασπρη φιέστα της κατάμεστης Τούμπας.

Η λαοφιλής μακεδονική ομάδα είναι η πρωταθλήτρια Ελλάδας για το 2019, επίτευγμα που καταγράφεται για τρίτη φορά στην Ιστορία της, ύστερα από τους τίτλους που είχε κατακτήσει το 1976 και το 1985.

Στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Super League, ο «Δικέφαλος» συνέτριψε στην κατάμεστη Τούμπα τον Λεβαδειακό με 5-0, με τα γκολ των Σάκχοφ (3΄, 60΄), Μπίσεσβαρ (8΄ πέναλτι), Βαρέλα (53΄) και Σφιντέρσκι (81΄).

Στις καθυστερήσεις του αγώνα πέρασε ως αλλαγή ο τραυματίας Βιεϊρίνια, για να παραλάβει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και να υψώσει το τρόπαιο ενώπιον του παραληρούντος κοινού, που περιμένει σε λίγη ώρα την απονομή του βαρύτιμου τροπαίου.

Να σημειωθεί ότι το Σάββατο, το τμήμα ανδρών βόλεϊ του συλλόγου, κατέκτησε το τρίυο Κύπελλο Ελλάδας της ιστορίας του, κερδίζοντας στον τελικό με 3-1 σετ το συμπολίτη του Ηρακλή, στο φάιναλ φορ που ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο κλειστό «Μάρκος Φωνιαδάκης» της Ιεράπετρας.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook