«INFINITE»: Ενας νέος χώρος ευεξίας και ομορφιάς στα Χανιά που… ξέρει τι θες!

infinite-ενας-νέος-χώρος-ευεξίας-και-ομορφ-1071492

Το Infinite Esthetics είναι ένας φρέσκος χώρος ευεξίας και ομορφιάς που προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις από καταρτισμένο προσωπικό με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της αισθητικής κοσμητολογίας.

Στόχος μας είναι η κάλυψη κάθε επιθυμίας που αφορά στην εμφάνισή σας και η υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών. Ο μοναδικά σχεδιασμένος χώρος μας υπόσχεται μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε σύντομα καθώς θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε για λίγο από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Οι αυστηρά επιλεγμένες σειρές καλλυντικών που χρησιμοποιούν οι αισθητικοί μας και ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε θα ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη. Ακούστε τις ανάγκες του σώματός σας και κλείστε το ραντεβού σας.

Το Infinite Esthetics απευθύνεται τόσο στη γυναίκα όσο και στον άντρα. Οι άνθρωποί μας είναι καθημερινά εδώ για να σας παρέχουν συμβουλές και λύσεις σε θέματα αισθητικής.

«Στο ινστιτούτο μας θα βρείτε τις πιο σύγχρονες θεραπείες προσώπου και σώματος προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες. Ακόμα, θα βρείτε υπηρεσίες αδυνατίσματος, αποτρίχωσης και ευεξίας«, σημειώνουν οι ιδιοκτήτες.

Θεραπείες προσώπου: Αντιγήρανση, καθαρισμός, ενυδάτωση,  όποια και να είναι η θεραπεία που χρειάζεστε είναι σίγουρο πως θα απολαύσετε τη διαδικασία και θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέσματα.

Laser: Το Infinite Esthetics είναι το πρώτο και μοναδικό ινστιτούτο ομορφιάς στην Κρήτη που χρησιμοποιεί το τριπλό διοδικό laser. Το τριπλό διοδικό laser είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος αποτρίχωσης. Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των τεχνολογιών Αλεξανδρίτη, Διοδικού και Nd: Yag lasers και εφαρμόζεται με ασφάλεια όλο το χρόνο ακόμα και σε σκούρα επιδερμίδα.

Miha Bodytec: Στο Infinite Esthetics μπορείτε να δοκιμάσετε το Miha Bodytec. Το Miha Bodytec γυμνάζει όλο το σώμα χρησιμοποιώντας ως εργαλείο τις ηλεκτρικές συχνότητες. Προσφέρει άμεσα βελτίωση δύναμης, αντοχής και ταχύτητας. Αναδιαμορφώνει το σώμα μέσω της ενίσχυσης της κυκλοφορίας του αίματος, της ανάπτυξης μυών και της καταπολέμησης του λίπους. Παράλληλα, ενισχύει την απώλεια βάρους, την τόνωση του μεταβολισμού και τη σύσφιξη του δέρματος.

Infra Red: Για στοχευμένη καταπολέμηση του λίπους δοκιμάστε το Infra Red Lipolysis. Πώς δουλεύει; Είναι απλό. Καθώς εσείς εκτελείτε για 30 λεπτά μια αερόβια άσκηση, η δύναμη του υπέρυθρου φωτός διαπερνά τους μαλακούς ιστούς του δέρματός σας φτάνοντας σε βάθος 5εκ με αποτέλεσμα την αύξηση της κινητικότητας των αιμοφόρων αγγείων και των λιποκυττάρων και τη κατακόρυφη αύξηση της καύσης των θερμίδων.

Massage: Ό,τι και αν είναι αυτό που χρειάζεστε από ένα μασάζ, θα το βρείτε στο Infinite Esthetics. Από χαλαρωτικό, μέχρι λεμφικό και ενεργειακό. Σας περιμένουμε στον φιλόξενο, σύγχρονης αισθητικής, χώρο μας και σας υποσχόμαστε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης!

Διεύθυνση:  Μακρύς Τοίχος (Έναντι Jumbo), Χανιά

Τηλέφωνο:  +30 28210 33306

Facebook:  https://www.facebook.com/infiniteestheticschania/

Instagram:  https://www.instagram.com/infinite_chania/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook