«illum lighting showroom» στα Χανιά: Βetter view with a better lighting

illum-lighting-showroom-στα-χανιά-βetter-view-with-a-better-lighting-1072225

«illum lighting showroom»… ή με δυό λόγια, εμπειρία, εξειδίκευση και τα πάντα για τον φωτισμό!

«Στο Illum, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο τελικό αποτέλεσμα. Έχοντας την εμπειρία 20 χρόνων και γνωρίζοντας τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών στο φωτισμό, προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις για το σπίτι, το γραφείο, τον επαγγελματικό χώρο» τονίζει ο ιδιοκτήτης, κύριος Μάνος Βαρανάκης.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα κατάστημα – φωτεινή ιδέα για τον καθένα που ψάχνει τον ιδανικό φωτισμό για τον χώρο του.

Στη βιτρίνα του συνήθως θα συναντήσουμε εξαιρετικές δημιουργίες design από μεγάλους οίκους του χώρου, αλλά και φιλόδοξες δημιουργίες από Χανιώτες σχεδιαστές που υποστηρίζονται από άποψη.

Σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι το Illum είναι το αγαπημένο των περισσότερων interior designers και αρχιτεκτόνων των Χανίων… Με motto το «Design for the People» έχει προσθέσει τη φωτεινή του πινελιά στα μεγαλύτερα projects των τελευταίων ετών στον νομό και όχι μόνο!

Ανάμεσα στους λόγους για τους οποίους θα το προτιμήσετε, οι εμπεριστατωμένες μελέτες φωτισμού, οι ειδικές κατασκευές, ο αρχιτεκτονικός φωτισμός και οι επώνυμοι ευρωπαϊκοί οίκοι σε προσιτές τιμές.

Διεύθυνση:  Κισσάμου 179Α΄, Χανιά

Τηλέφωνο:  +30 28210 92439

Facebook:  https://m.facebook.com/illum-light-123620227671891/?ref=bookmarks

Instagram:  https://www.instagram.com/illumlight/

Website:  https://www.illumlight.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook