«Η Κορίνα βίωσε έναν αργό και μαρτυρικό θάνατο» – Υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα…

η-κορίνα-βίωσε-έναν-αργό-και-μαρτυρικ-1207572

Ενδοιασμούς και αμφιβολίες για τα όσα ισχυρίστηκε ο 40χρονος σχετικά με το δυστύχημα στη Γαύδο που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της η 27χρονη Κορίνα εκφράζει πλέον η οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας.

Μπορεί ο 40χρονος στην κατάθεση που έχει δώσει ως τώρα αλλά και στις δηλώσεις που έχει κάνει, να υποστηρίζει ότι πρόκειται για ατύχημα, όταν λύθηκε, για άγνωστο λόγο όπως λέει, το χειρόφρενο του αυτοκινήτου στο οποίο ήταν σταματημένος ο ίδιος μαζί με την Κορίνα, η οικογένεια όμως, μέσω του δικηγόρου της, δεν υιοθετεί το σενάριο, καθώς από ευρήματα προκύπτουν ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν.

«Κατά το πρώτο 24ωρο είχαμε υιοθετήσει τους ισχυρισμούς του οδηγού, στην πορεία όμως αποφάνθηκε πραγματογνώμονας πώς στο κιβώτιο ταχυτήτων υπήρχε η δεύτερη ταχύτητα. Αν ρωτήσουμε κάποιον ειδικό μηχανολόγο θα μας πει ότι με δεύτερη ταχύτητα είναι αδύνατον να τσουλίσει το αυτοκίνητο. Άρα ο θεμελιώδεις ισχυρισμός του ότι υπήρχε χειρόφρενο αποδομείται» είπε ο δικηγόρος Φίλιππος Σκαμπαρδώνης, επιβεβαιώνοντας το χθεσινό ρεπορτάζ του zarpanews.gr μαζί με τις αποκλειστικές φωτογραφίες του διαλυμένου αυτοκινήτου (Δείτε ΕΔΩ)

Στη συνέχεια έθεσε και άλλα ερωτήματα όπως, το ότι ο 40χρονος οδηγός κατάφερε να ανέβει από τον γκρεμό βάθους 120 μέτρων χωρίς την βοήθεια σχοινιών κάτι που όπως σημείωσε είναι σχεδόν αδύνατο ενώ άφησε σαφείς αιχμές για τις επιδερμικές κακώσεις που φέρει σε αντίθεση με τα βαριά τραύματα της Κορίνας που αποδείχθηκαν και μοιραία για την ζωή της.

«Η άτυχη Κορίνα δεν χάθηκε μόνο άδοξα, αλλά βίωσε έναν αργό και μαρτυρικό θάνατο αναμένοντας τα σωστικά συνεργεία» ανέφερε ο δικηγόρος και τόνισε ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο, ούτε αυτό της εγκληματικής ενέργειας. «Μου δίνεται το έναυσμα να αμφισβητώ συνακόλουθα όλη τη θέση και τη στάση του οδηγού. Όλα αυτά με άλλα στοιχεία, και με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων που υποστηρίζουν ότι είναι αδύνατον να ανέβει κάποιος τον γκρεμό χωρίς σκοινιά».

Ο δικηγόρος της οικογένειας δεν θέλησε να τοποθετηθεί ξεκάθαρα για το ενδεχόμενο να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της Κορίνας, ωστόσο δεν απέκλεισε τίποτα.

«Δεν έχω καταλήξει σαν νομικός σε βέβαια διασταυρωμένα πορίσματα. Αναμένουμε και τις αιμοτολογικές εξετάσεις και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι σε μια έρευνα δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα. Όλο το υλικό και οι μαρτυρικές καταθέσεις θα σαξιολογηθούν και θα συνεκτιμηθούν» κατέληξε ο ίδιος.

ieidiseis.gr

One thought on “«Η Κορίνα βίωσε έναν αργό και μαρτυρικό θάνατο» – Υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα…

  1. Τι συζηταμε τωρα… Βλεπεις τις εικονες του αυτοκινητου και μαθαινεις οτι ο αλλος ειχε απλες γρατζουνιες! Επισης καταφερε δια μαγειας να ανεβει απο τον γκρεμο ενω μπορουσε να καλεσει το 100 (ή το 112 αν σκεφτουμε οτι δεν ειχε σημα). Μονο περιεργεια σε γεμιζουν ολα αυτα!
    Παρολα αυτα την χαριστικη βολη την εχει δωσει το κρατος που δε μπορει να σωσει εναν ανθρωπο! Που δεν μπορει να στειλει ενα ελικοπτερο να παραλαβει μια νεαρη βαρια τραυματισμενη… Αμα ειναι να πεταξουμε βεβαια κανενα ελικοπτερο για να γιορτασουμε την παρελαση τα εξοδα δε μας νοιαζουν! Η να στελνουμε ολοκληρα συνεργεια να ψαχνουν στα Σφακια βλαμμενα τουριστακια που χαθηκαν. Αμα ειναι να σωσουμε καποιας τυχαιας-ανωνυμης τη ζωη, και που; στην ξεχασμενη Γαυδο.. Αστο μωρε… Ας εξαντλησουμε ολη μας τη γραφειοκρατια μπας και γλυτωσαμε τα εξοδα…
    Δε μας νοιαζει η υγειας σας κυριοι. Εμεις την οικονομια μας κοιταμε και την αναπτυξη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook