«Για τα Χανιά»: Βουνά, θάλασσα, Νεώρια και Φάρος πρωταγωνιστούν στο λογότυπο του Παναγιώτη Σημανδηράκη | Photo

για-τα-χανιά-βουνά-θάλασσα-νεώρια-κ-756596

Το νέο του λογότυπο παρουσίασε ο συνδυασμός «Για τα Χανιά» του Παναγιώτη Σημανδηράκη.

Αν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά, μέσα στα γράμματα του συνθήματος που αναγράφεται στο λογότυπο, προκύπτουν εικόνες και συμβολισμοί από τον Δήμο Χανίων: Βουνά, θάλασσα, ο Φάρος στο Ενετικό Λιμάνι, μέχρι και βουνά συμβολίζοντας τις ορεινές περιοχές του δήμου Χανίων.Η ανακοίνωση από πλευράς του συνδυασμού:

«Πριν από λίγους μήνες, πήραμε την πρωτοβουλία να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας, να βγούμε μπροστά και να εργαστούμε για έναν Δήμο Χανίων για τον οποίο θα είμαστε περήφανοι.

Όλο αυτό το διάστημα, καθημερινά καταγράφουμε και ιεραρχούμε τα προβλήματα του Δήμου μας, αξιοποιούμε την τεχνογνωσία των ειδικών για να είμαστε σε θέση υπεύθυνα να προτείνουμε ρεαλιστικές λύσεις. Ενθαρρύνουμε την εθελοντική συμμετοχή. Είναι πολύ ελπιδοφόρο ότι η ομάδα μας εμπλουτίζεται διαρκώς με ανθρώπους που οραματίζονται έναν διαφορετικό Δήμο Χανίων, που θέλουν να συμμετάσχουν ενεργά σε μια προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη, συμβάλλοντας εποικοδομητικά στον σχεδιασμό για την επόμενη μέρα.

Σήμερα παρουσιάζουμε το λογότυπο του συνδυασμού μας «Για τα Χανιά». Το επιμελήθηκε η ομάδα εθελοντών στην οποία προσωπικά οφείλω πολλές ευχαριστίες. Η οπτική μας ταυτότητα αποτελεί μια σύνθεση εικαστικών αναπαραστάσεων του τόπου μας, που αποτυπώνει βασικές αρχές του οράματός μας:

Αναδεικνύουμε και αξιοποιούμε τον μοναδικό πλούτο που διαθέτει ο Δήμος μας: γεωγραφικό, πολιτισμικό, ανθρώπινο.

Προσεγγίζουμε με μια άλλη ματιά τον αστικό ιστό: δίνουμε έμφαση στην αποσυμφόρηση του κέντρου, υιοθετούμε εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης με τη δημιουργία μεγάλου δικτύου ποδηλατόδρομων στο επίκεντρο του σχεδιασμού μας.

Καθιερώνουμε τη συμμετοχικότητα στην πράξη: οι πολίτες έχουν άποψη, έχουν λόγο, γίνονται ενεργοί συμμέτοχοι στον Δήμο Χανίων του αύριο. »

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook