«Για τα Χανιά»: Σε κλίμα νίκης η συγκέντρωση του Παναγιώτη Σημανδηράκη | Photos

για-τα-χανιά-σε-κλίμα-νίκης-η-συγκέντ-865099

Σε πανηγυρικό κλίμα και παρουσία εκατοντάδων Χανιωτών πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Παναγιώτη Σημανδηράκη στην οδό Μουσούρων, με τον πεζόδρομο του Κάτωλα -όπως είναι γνωστό το σημείο- να κατακλύζεται από υποστηρικτές του συνδυασμού «Για τα Χανιά» που διεκδικεί τον Δήμο Χανίων στις προσεχείς εκλογές.

Οι φίλοι και υποψήφιοι του συνδυασμού για τις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Χανίων, εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα της ερχόμενης Κυριακής και σίγουροι ότι θα καταφέρουν να είναι στον β’ γύρο και να διεκδικήσουν «στα ίσα» τη δημαρχεία.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων και επικεφαλής της κίνησης Παναγιώτης Σημανδηράκης, εμφανίστηκε με αέρα νικητή και κάλεσε τους πολίτες των Χανίων να εμπιστευτούν τον συνδυασμό και την ερχόμενη Κυριακή να ψηφίσουν «Για τα Χανιά».Μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Δήμαρχος αποκάλεσε τη κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού του ως τη μεγαλύτερη προεκλογική συγκέντρωση των τελευταίων ετών ενώ με σιγουριά και αισιοδοξία είπε ότι θα είναι ο κορμός της επόμενης δημοτικής αρχής και νικητής των εκλογών.

Ο κ. Σημανδηράκης έκανε αναφορά στους βασικούς άξονες που οραματίζεται ο συνδυασμός για τον Δήμο, συγκεντρωτικά για τους δημόσιους χώρους, τη διασύνδεση του πολιτισμού με την παιδεία, την τεχνολογία – Έξυπνος Δήμος, τη Βιώσιμη ανάπτυξη στην πόλη στον τουρισμό και την επιχειρηματικότητα, τη νεανική επιχειρηματικότητα, με μέριμνα στους περιαστικούς δήμους και συνεργασία στα τοπικά συμβούλια.

zarpanews.gr

One thought on “«Για τα Χανιά»: Σε κλίμα νίκης η συγκέντρωση του Παναγιώτη Σημανδηράκη | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook