«Φρούριο» το Λιμάνι των Χανίων – Προσπάθησαν να αποκλείσουν γνωστό ξενοδοχείο | Photos

φρούριο-το-λιμάνι-των-χανίων-προσπ-1107913

Συγκέντρωση πραγματοποιούν αυτή την ώρα μέλη της Ρόζα Νέρα στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων και συγκεκριμένα στο Ambassadors Residence Hotel, διαμαρτυρόμενοι για την εκκένωση του κτηρίου στο λόφο Καστέλι και την μετατροπή του σε ξενοδοχειακή μονάδα.

Ξεκινώντας από το Γιαλί Τζαμί έφτασαν δίπλα στο ΚΑΜ φωνάζοντας συνθήματα κατά της διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης και της Αστυνομίας.

Στο σημείο υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία ενώ το λιμενικό έχει κλείσει όλες τις εισόδους και τα γύρω στενά.

zarpanews.gr

15 thoughts on “«Φρούριο» το Λιμάνι των Χανίων – Προσπάθησαν να αποκλείσουν γνωστό ξενοδοχείο | Photos

  1. Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά…για στείλτε μια τα ΜΑΤ να μπαγλαρώσουν τα αναρχοαυτόνομα σκουπίδια. Αυτό είναι που έλεγε ο Άδωνις ότι θα επανέλθει η νομιμότητα; Θα αφήνουμε τους μπολσεβίκους και τους τρομοκράτες να μποϊκοτάρουν την οικονομία και το μέλλον του τόπου; Για να σοβαρευτείτε εκεί στη Νέα Δημοκρατία, ο λαός σας επέλεξε για να κυβερνήσετε και να δώσετε τέλος σε αυτά τα φαινόμενα που ο Σύριζα ανεχόταν. ‘Έργα τώρα και αν χρειαστεί και βούρδουλας και όχι λόγια αλλιώς πάμε στον Βελόπουλο…

    1. Τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα… Για στειλτε αυτα τα αναρχοαυτονομα παιδια να μπαγλαρωσουν κατι φασιστοσκουπιδια σαν και σενα.
      Αυτο το ρητο »Ο λαος δεν ξεχνα τους φασιστες τους κρεμα» θα εφαρμοστει ποτε; Αφηνουμε καθε ακροδεξιο να μποικοταρει την κοινωνικη ζωη και το μελλον των παιδιων μας. Για σοβαρευτειτε εκει στην Αριστερα. Ειναι χρεος σας να δωσετε τελος σε αυτα τα σκουπιδια και να τους βαλετε σε μια πηγαδα. Εργα τωρα και θα χρειαστει και βουρδουλας οχι λογια, αλλιως παμε στις Μαχομενες Λαικες Επαναστατικες Δυναμεις…

    2. Πηγαινε οπου θες αγαπη μου, κανενας δημοκρατης δεν σε κραταει, πηγαινε στου βελοπουλου που θα σου πουλαει αλοιφες να βγαλεις μαλλια και τις χειρογραφες επιστολες του Ιησου… μεχρι εκει φτανει η κριση σου αλλωστε.
      Σκεψου το καλα ομως πρωτα, γιατι ο φασισμος ειναι ενα τερας που σε τρωει απο μεσα και στο τελος σε αφηνει σκετο κελυφος.

  2. Ωραίος ο τίτλος!!!

    «Γνωστό ξενοδοχείο» ,εννοείται βεβα αυτο που θα στησει ο Διγαλής στο κτιριο τση Μεραρχιας…

    Ειναι «γνωστό»…εξαλλου…

    (Πόσα ξέρεις ,Παπά!!!)

    1. αλλο ειναι το αμπασαντορς, και νομιζω πως και αυτο ανηκει στο διγαλο -οχι αμεσα φυσικα λογω επαγγελματικου ασυμβιβαστου, αλλα εμμεσως οικογενειακα-.

  3. Καημένη Belvedere μπορεί ο Διγαλάκης να μη νοιάζεται αλλά μόλις μάθουν όλα τα μέσα διεθνώς και οι bookers σου τις πομπές σου θα γίνει το σώσε. Θα το κλείσεις το μαγαζί πριν ανέβουν τα ρολά
    Ευτυχώς οι τουρίστες είναι ευαισθητοποιημένοι για τέτοια ζητήματα

  4. Πιστεύω να τους χάλασε ο «Ιανός» όλο αυτό το πανηγυράκι!! Και επιτέλους ας μην ξεχνάμε ότι ο Οβριός..έχει σκάσει ήδη την προκαταβολή!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook