«Φρένο» από τον Δήμο Χανίων στις αυθαιρεσίες περιπτέρων – Που αποφασίστηκε αποβολή ιδιοκτήτη

φρένο-από-τον-δήμο-χανίων-στις-αυθαι-966045

Την διοικητική αποβολή ιδιοκτήτη περιπτέρου αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων στη σημερινή του συνεδρίαση, όπου ανακοινώθηκε και η πρόθεση της δημοτικής αρχής να παρέμβει και σε άλλες περιπτώσεις όπου διαπιστώνονται αυθαιρεσίες από μεριάς των ιδιοκτητών περιπτέρων.

Εκτός ημερησίας διάταξης, ο αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης Γιάννης Νικηφοράκης πρότεινε προς απόφαση την αποβολή του ιδιοκτήτη για παράνομη χρήση του περιπτέρου επί της οδού Κυδωνίας, έξω από τα ΚΤΕΛ.

Ο ιδιοκτήτης το είχε παράνομα ενοικιάσει για τρίμηνη χρήση, πρέπει να απομακρυνθεί γιατί εμποδίζει και τις εργασίες, ανέφερε ο κ. Νικηφοράκης και υπερψηφίστηκε από το σώμα η αποπομπή του.

Επειδή έχει παρατηρηθεί και σε άλλα περίπτερα εντός της πόλης, να δρουν αυθαίρετα παρεμποδίζοντας την κυκλοφορία πεζών, θα προβούμε σε ενημέρωση και μέσω της Υπηρεσίας Δόμησης (Πολεοδομία) για πάταξη τέτοιων φαινομένων, τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, όσον αφορά στις μελλοντικές ενέργειες που θα γίνουν.

zarpanews.gr

2 thoughts on “«Φρένο» από τον Δήμο Χανίων στις αυθαιρεσίες περιπτέρων – Που αποφασίστηκε αποβολή ιδιοκτήτη

  1. Και τι θα γίνει με τις περιπτώσεις που ο Δήμος νοικιάζει τα περίπτερα, και τσεπώνει τα νοίκια…εκεί δε μιλάει κανείς κάνουν όλοι τις πάπιες. Για ελάτε μια στο κάτωλα να δείτε τα ψυγεία πάνω στη γραμμή των τυφλών, και τις παράνομες προεκτάσεις τους που είναι σαν μίνι μάρκετ… και δε μιλάμε για ένα απομακρυσμένο σημείο αλλά για το κέντρο της πόλης μέσα στο πεζόδρομο. Εκεί θα κάνει κάτι ο Δήμος ή προτιμάει να εισπράττει νοίκια΄;

  2. Σωστό και να εφαρμοστεί για όλα τα περίπτερα υπερκατασκευές που αναγκάζουν τους πεζούς να κατεβαίνουν στο δρόμο για να περάσουν όπως πχ στη νότια πλευρά του κήπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook