«Φιλαράκια»: Το «τικ» της Τζένιφερ Άνιστον που κανείς δεν είχε προσέξει | Video

φιλαράκια-το-τικ-της-τζένιφερ-άνι-1182993

Νεαρός χρήστης του διαδικτύου κάθισε και βρήκε αποσπάσματα από τα Φιλαράκια και παρατήρησε ότι σχεδόν κάθε φορά πριν πει μια ατάκα η Τζένιφερ Άνιστον καθάριζε τον λαιμό της. Αυτή η… αποκάλυψη έφτασε μέχρι το Tik Tok και αμέσως έγινε viral.

Οι χρήστες του Tik Tok προειδοποιούν μάλιστα ότι από τη στιγμή που θα το ανακαλύψετε γίνεται έμμονη ιδέα και δεν θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε ξανά με την ίδια ανεμελιά την αγαπημένη σειρά.

«Αυτό που πρόκειται να πω θα καταστρέψει τη ζωή σας ειδικά αν είστε μεγάλος θαυμαστής των Friends. Αν είστε μεγάλος θαυμαστής αυτής της σειράς, σας παρακαλώ, μετακινηθείτε μακριά γιατί θα καταστρέψω τη ζωή σας», αναφέρει χαρακτηριστικά στον πρόλογό του ο λογαριασμός Tik Tok cts.trphe.

Και συνέχισε: «Η Τζένιφερ Άνιστον έχει αυτό το είδος φωνητικού τικ, στην αρχή κάθε φράσης που ξεκινά σε κάθε επεισόδιο. Είναι πολύ συγκεκριμένο και είναι πολύ δύσκολο να το ελέγξετε μόλις το παρατηρήσετε». Στη συνέχεια προβλήθηκαν πολλές σκηνές του «φωνητικού τικ» της Τζένιφερ Ανιστον ως Ρέιτσελ. Όπως φαίνεται στο βίντεο, η Τζένιφερ Ανιστον είχε τη συνήθεια να καθαρίζει το λαιμό της, ειδικά πριν πει ένα αστείο.

Πάντως στα σχόλια οι χρήστες αναφέρουν πως πολλοί άνθρωποι έχουν τικ. «Κάποιοι αναστενάζουν ή γκρινιάζουν, κ.λπ.όταν δεν ξέρουν τι να κάνουν», αναφέρει ένας χρήστης.

Αλλοι εικάζουν ότι το συγκεκριμένο τικ μπορεί να προήλθε από το κάπνισμα καθώς όπως είναι γνωστό η Τζένιφερ Ανιστον έκοψε το τσιγάρο το 2012.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο που έγινε viral και βίντεο στο Tik Tok:

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook