«Φεστιβάλ» παράνομου παρκαρίσματος στα Χανιά – Που’ ναι η τροχαία, οεο… | Photo

φεστιβάλ-παράνομου-παρκαρίσματος-1005128

Αφόρητη έχει γίνει η κατάσταση με τα καθημερινά παράνομα παρκαρίσματα στα Χανιά και την πραγματικότητα που βιώνουμε στην καρδιά της πόλης.

Μέρα με τη μέρα οι «γαιδουρίστας» ξεπερνάνε τον εαυτό τους παρατώντας τα αυτοκίνητά τους, όπου τους γουστάρει.

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία που δημοσιεύει το zarpanews.gr την Πέμπτη η Ελευθερίου Βενιζέλου, με παρκαρισμένα αμάξια παντού, θύμιζε πραγματικά… ζούγκλα! 

Διπλοπαρκαρισμένα, παρκαρισμένα σε διαβάσεις πεζών, σε ράμπες ΑΜΕΑ, μπροστά από κάδους απορριμάτων, εμποδίζοντας την κυκλοφορία των πεζών, ακόμη και των… τετράποδων! Δίνεται η εντύπωση, πως οι οδηγοί των οχημάτων έχουν βάλει κάποιο… στοίχημα για το πιο άναρχο παρκάρισμα!

Κι όλα αυτά με την τροχαία ανύπαρκτη να βάλει κάποια τάξη και να τιμωρήσει τους ανεγκέφαλους-παραβάτες οδηγούς, που με τη συμπεριφορά τους επιδεινώνουν το ήδη μεγάλο πρόβλημα στάθμευσης που υπάρχει στα Χανιά.

Ως πότε όμως οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα η προβλήματα όρασης, οι μητέρες με τα καροτσάκια θα ανέχονται την ασέβεια και των ωαχαδερφισμό κάποιων συμπολιτών μας;

zarpanews.gr

One thought on “«Φεστιβάλ» παράνομου παρκαρίσματος στα Χανιά – Που’ ναι η τροχαία, οεο… | Photo

  1. Από αυτές τις αντικοινωνικές συμπεριφορές φαίνεται πόσο χαμηλό επίπεδο έχουν ορισμένοι συμπολίτες μας. Επίσης, φαίνεται η παντελής έλλειψη τροχαίας αστυνόμευσης και η ατιμωρησία που βασιλεύει σε αυτή την πόλη. Πρέπει να απορεί κανείς με τι ασχολούνται οι αστυνομικοί της τροχαίας κάθε μέρα, δεδομένου ότι αντίστοιχη απαράδεκτη εικόνα παρατηρείται σε όλες τις κεντρικές οδούς της πόλης και η τροχαία είναι πάντοτε απούσα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook