«Εσκισαν» τα Χανιά στον διαγωνισμό Miss Κρήτη 2018″! Δείτε τις δύο κουκλάρες που βγήκαν στις πρώτες θέσεις | Photos

εσκισαν-τα-χανιά-στον-διαγωνισμό-miss-κ-779752

Με μεγάλη επιτυχία για τις Χανιώτισσες διαγωνιζόμενες πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο 39ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς.

Δύο κούκλες Χανιώτισσες, η Μαριάννα Περατσάκη και η Χρυσοβαλάντω Δρουβαλάκη κατέκτησαν τους τίτλους της Miss Κρήτη και της Α’ Αναπληρωματικής αντίστοιχα!

Δείτε φωτογραφίες από την λαμπερή βραδιά:

Β΄Αναπληρωματική αναδείχτηκε η Ζέτα Μαρκογιαννάκη από το Ηράκλειο ενώ Miss Κρήτη Γιανγκ για το 2018 εξελέγη η δεκαεξάχρονη Αγγελική Φαρίνα από το Ρέθυμνο.

Για ακόμη μια χρονιά το κοινό συμμετείχε ενεργά στο διαγωνισμό αφού μπορούσε να ψηφίσει την αγαπημένη του φιναλίστ. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρώτη στην διαδικασία της ψηφοφορίας αναδείχθηκε η Αφροδίτη Σπαντιδάκη χωρίς όμως να καταφέρει να κερδίσει έναν από τους τίτλους.

Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος 13 κοπέλες από όλη την Κρήτη οι οποίες έπειτα από την πολύμηνη προετοιμασία τους έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό διεκδικώντας τους επίζηλους τίτλους της Miss Κρήτη, των δύο Αναπληρωματικών και της Miss Κρήτη Young 2018, σε μια λαμπερή βραδιά που τα είχε όλα!

Στην σκηνή του Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς ανέβηκε ο περσινός νικητής του μουσικού διαγωνισμού “The Voice” Γιώργος Ζιώρης και η ταλαντούχα Άννα Καμαρινού διασκεδάζοντας το κοινό αλλά και τους τηλεθεατές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook