“Επίσημο” το όνομα της ΠΑΕ Χανιά

Και επίσημα, το όνομα Χανιά φέρει η ΠΑΕ, καθώς πριν από λίγες ημέρες καταχωρίστηκε η αλλαγή του διακριτικού τίτλου της ομάδας στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.).

Ως εκ τούτου, το όνομα Χανιά είναι “επίσημο” για την ομάδα, η οποία προσβλέπει να έχει την ανάλογη υποστήριξη από το φίλαθλο κοινό και ειδικότερα εν όψει της συνέχισης των υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Την εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει η ΠΑΕ με ανακοίνωση που δίνει στη δημοσιότητα και η οποία αναφέρει τα εξής:

«Το νέο ξεκίνημα της ομάδας μας με το όνομα ΠΑΕ Χανιά έχει πάρει “σάρκα και οστά” μετά και την επίσημη έγκριση από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων της αλλαγής του διακριτικού τίτλου.

Οπως αναφέρει σε επιστολή του το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων καταχωρίσθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) από τις 10 Οκτωβρίου 2019 η απόφαση για την έγκριση της τροποποίησης του άρθρου 1 του καταστατικού της ΠΑΕ, που αφορούσε την αλλαγή του διακριτικού τίτλου σε “Π.Α.Ε. – Χανιά”.

Το ποδοσφαιρικό ταξίδι της ΠΑΕ Χανιά ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο στο πρωτάθλημα της Super League 2 και την εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Πόντου (4-0). Η συνέχεια, όταν αποφασιστεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος, είναι ιδιαίτερα δύσκολη για την ομάδα μας και στην προσπάθεια αυτή σας θέλουμε δίπλα μας! Ο κόσμος των Χανίων είναι αυτός που θα δώσει δύναμη και ώθηση στην ομάδα για να πετύχει τους στόχους της στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία της χώρας.

Ενας νομός, μία καρδιά, μία ομάδα, ΠΑΕ Χανιά».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ