“Έπεσαν υπογραφές” για έργα 160.000 ευρώ σε δημοτικό σχολείο των Χανίων

Υπεγράφη την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Αρναούτακη Σταύρου και του Δημάρχου Κισσάμου, Θεόδωρου Σταθάκη, για την δημοπράτηση του έργου ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, Δ.Ε. ΚΙΣΣΑΜΟΥ, ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΥ προϋπολογισμού 160 χιλιάδων ευρώ με Φ.Π.Α.

Σκοπός και αντικείμενο του έργου είναι η αναβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου του Δημοτικού Σχολείου τόσο για τη διεξαγωγή των μαθημάτων φυσικής αγωγής όσο και για την γενικότερη λειτουργικότητα του σχολείου εντός και εκτός του σχολικού ωραρίου.

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Κισάμου εξέφρασε τις θέρμες του ευχαριστίες, “στον Διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κισσάμου κ. Μπατουδάκη Μιχαήλ, στο Σύλλογο Διδασκόντων, στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Δερουκάκη Εμμανουήλ, στον Πρόεδρο της Α/Θμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Κουφάκη Μιχαήλ και τα μέλη της, οι οποίοι εμπνεύστηκαν και ξεκίνησαν τις διαδικασίες για την υλοποίηση του έργου”.

Επιπλέον, ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Βουλγαράκη Απόστολο, τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και τον Ειδικό Συνεργάτη του Δήμου Κισσάμου κ. Χαιρετάκη Κωνσταντίνο (τοπογράφο μηχανικό), που ενστερνίστηκαν την αναγκαιότητα και υλοποίησαν την μελέτη του έργου.

Τέλος, θερμές ευχαριστίες εξέφρασε και στον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη Σταύρο για την αποδοχή του αιτήματος και την τελική χρηματοδότηση του έργου.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ