«Ένα μεγάλο ευχαριστώ» στον Ερυθρό Σταυρό των Χανίων

ένα-μεγάλο-ευχαριστώ-στον-ερυθρό-στ-1116467

«Το δέντρο το αναγνωρίζεις από τους καρπούς του, ενώ τον άνθρωπο από τις πράξεις του. Οι καλές πράξεις ποτέ δεν χάνονται ,αλλά γυρνάνε με κάποιο τρόπο στους ίδιους»

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε τους δικούς μας Εθελοντές αλληλέγγυους ανθρώπους, για την ακατάπαυστη υποστήριξη και βοήθεια προς την σχολική μας κοινότητα (11ο Δημοτικό, 11ο Νηπιαγωγείο και 27ο Νηπιαγωγείο Χανίων) από την πρώτη κιόλας μέρας λειτουργίας .

Ευχαριστούμε από καρδιάς τα άξια μέλη του Ερυθρού Σταυρού(Κοινωνική Πρόνοια, Νοσηλευτική, Σαμαρείτες) κ.κ. Δημητριάδη, Μπαρμπαλιά, Στεφανουδάκη, Πετρώφ, Πυροβολάκη, Σπανοχριστοδούλου, Μπολουδάκη, Γιαννουδάκη, Αγγελάκη, Νικολουδάκη και για την οργάνωση την κα Άννα Πολιτοπούλου, γιατί πέρα από τη θερμομέτρηση μας δίνετε καθημερινά και μαθήματα ,αλληλεγγύης, συνύπαρξης, αποδοχής, ενσυναίσθησης …ΖΩΗΣ!!

Δεδομένων των δύσκολων καιρών που διανύουμε, η δική σας συμπαράσταση αναδεικνύει έμπρακτα την αγάπη του ανθρώπου για τον συνάνθρωπο και μας θυμίζει ότι έχουμε διαρκώς στο πλευρό μας άξιους συμπαραστάτες του έργου μας.

Επιτρέψτε μας λοιπόν να εκφράσουμε εκ νέου τις θερμότερες και ειλικρινέστερες ευχαριστίες μας για την ευαισθησία σας απέναντι στο έργο μας και για την αγάπη και καλοσύνη που προσεγγίζετε τους μαθητές και εκπαιδευτικούς μας. Ευχόμαστε από καρδιάς τα χαμόγελα που σκορπίζετε καθημερινά στην είσοδο του σχολείου να γυρίσουν στο πολλαπλάσιο ,σε σας προσωπικά και στις οικογένειές σας, σαν μια μικρή ανταμοιβή για την πολύτιμη συμβολή σας.

Με τις θερμότερες ευχές μας και με μεγάλη εκτίμηση.

Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του 11ου Δημοτικού του 11ου Νηπιαγωγείου και του 27ου Νηπιαγωγείου Χανίων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook