«Εκτός» ο συνδυασμός Κοκολογιάννη στο Ρέθυμνο – Ποιοι έμειναν «εκτός», στο Ηράκλειο

εκτός-ο-συνδυασμός-κοκολογιάννη-στ-858745

Με έναν λιγότερο συνδυασμό από αυτούς που είχαν κατατεθεί στο Πρωτοδικείο Ρεθύμνου θα γίνουν οι εκλογές στους δήμους του Ρεθύμνου. Και αυτό γιατί το Πρωτοδικείο δεν ανακήρυξε τον συνδυασμό του κ. Γιάννη Κοκολογιάννη για τον δήμο Μυλοποτάμου, με το σκεπτικό ότι στην Δημοτική Ενότητα Κουλούκωνα είχε καταθέσει μόλις 9 υποψηφίους έναντι των 10 που ήταν ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός, ίσος με τον αριθμό των εδρών.

Σε επίπεδο Ηρακλείου ανακηρύχθηκαν όλοι οι συνδυασμοί.

Δεν ανακηρύχθηκαν δυο δημοτικοί σύμβουλοι στους συνδυασμούς των Γ. Κουράκη και Ευρ. Κουκιαδάκη – η Συλβί Σεσίλ Σερνάντ Αναγνωστάκη από το κεντρικό ψηφοδέλτιο του Γ.Κουράκη και ο Δημήτρης Μαλανδράκης από το κεντρικό ψηφοδέλτιο του Ευρ.Κουκιαδάκη.

Επίσης δεν ανακηρύχθηκε ο Παναγιώτης Μουρτζάκης από ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο για τη δημοτική ενότητα Αλικαρνασσού.

Σε Βιάννο και Δήμο Μινώα Πεδιάδος αλλά και στο δήμο Αρχάνων – Αστερρουσίων όλοι ανακηρύχθηκαν κανονικά, χωρίς καμία εξαίρεση.

Eπίσης, στο δήμο Μαλεβιζίου ανακηρύχθηκαν όλοι, πλην του συνδυασμού «Τύλισος 2019» με έξι υποψήφιους.

Στο δήμο Γόρτυνας ανακηρύχθηκαν όλοι πλην έξι υποψηφίων για τοπικά συμβούλια. Πρόκειται για πέντε μεμονωμένους υποψήφιους και μια υποψήφια στο συνδυασμό «Ανεξάρτητη κίνηση για την κοινότητα Αγίων Δέκα μπροστά».

Οι άλλοι πέντε που δεν ανακηρύχθηκαν αφορούν σε δυο στην κοινότητα Βασιλικών Ανωγείων, ένας στην κοινότητα Χουστουλιανών, ένας στις Λούρες και ένας στους Αγίους Δέκα

Στο Δήμο Χερσονήσου, χωρίς κανένα πρόβλημα, πλην μιας υποψήφιας στο δημοτικό διαμέρισμα Γουβών, κύλησε η διαδικασία, ενώ δεν ανακηρύχθηκε για την δημοτική ενότητα Μοιρών ένας υποψήφιος του Γρήγορη Νικολιδάκη και δυο υποψήφιες της Μαρίας Πετρακογιωργη.

Επίσης δεν ανακηρύχθηκε για την δημοτική ενότητα Ζαρού ένας υποψήφιος του Γιάννη Μαθιουδάκη.

Οι περιφερειακοί συνδυασμοί ανακηρύχθηκαν επίσης όλοι χωρίς εκπλήξεις.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook