«Είχε το κουτάβι κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητο» – Τι καταγγέλλει Χανιώτης

είχε-το-κουτάβι-κλειδωμένο-μέσα-στο-α-1618713
Από υποθερμία κινδυνεύει κουτάβι όπως καταγγέλλει Χανιώτης στο zarpanews.gr.
Το σκυλάκι της φωτογραφίας εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας, κλειδωμένο σε αυτοκίνητο και σύμφωνα με τον καταγέλλων, «παρέμεινε εκεί μέσα όλη νύχτα. Μάλιστα, σήμερα τα ξημερώματα στο κέντρο η θερμοκρασία έπεσε και κάτω από 8 βαθμούς Κελσίου!»
«Σχεδόν στο κέντρο των πολιτισμένων (!) Χανίων, οδός Ηρώων Πολυτεχνείου & Ελ. Βενιζέλου γωνία, ο ιδιοκτήτης του παραπάνω μικρού κουταβιού το αφήνει κλεισμένο σε μια μικρή κλούβα λευκή, πολλές ώρες τη μέρα και ΟΛΗ τη νύχτα! Το προσωπάκι του τα λέει όλα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο καταγγέλλων.
zarpanews.gr

4 thoughts on “«Είχε το κουτάβι κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητο» – Τι καταγγέλλει Χανιώτης

  1. Πρώτα-πρώτα να ευχαριστήσουμε τον πολίτη που κατήγγειλε το γεγονός αλλά και τον δημοσιογράφο που το ανέδειξε. Τέτοιες πράξεις δυσφημίζουν τη χώρα και τον πολιτισμό μας, ιδιαιτέρως δε ενός νησιού, ο πολιτισμός του οποίου ακτινοβολεί στην Ανατολική Μεσόγειο (και σε ΟΛΗ τη Μεσόγειο) ήδη από το 3.000 π.Χ.

    Σημείωση : Με όλο το θάρρος, η μετοχή «ο καταγγέλλων» στην αιτιατική πτώση γίνεται «…τον καταγγέλλοντα…» και όχι «…τον καταγγέλλων…» όπως ατυχώς αναγράφεται στο άρθρο.

    1. Άντε ρε σφιχτοκωλε ψευτοπατρι τη που θα μας κάνεις και μαθήματα γραμματικής

      Ο άνθρωπος ίσως απλά δεν έχει χώρο μέσα στο σπίτι του η κάποιο άλλο πρόβλημα..

      Γέμισε η πόλη με αργοσχολους ρουφιάνους και καταδότες…

  2. Έχουμε πολλούς από δαύτους τους αγροίκους και στο κέντρο στα Χανιά. Το συγκεκριμένο λευκό κλουβάκι το βλέπω καθημερινά στη διασταύρωση και μάλιστα να καβαλάει σταθερά το πεζοδρόμιο πάνω στη διάβαση! Πολιτισμός και υπεροψία του λεβεντο-μουστάκια στο μεγαλείο του!

  3. Κι εμένα στο διπλανό μπαλκόνι με ζαλίζει ο σκύλος του γείτονα που γαβγίζει επειδή τον αφήνουν έξω. Πολλοί σκύλοι μαζεύτηκαν είμαστε πολύ φιλοζωο έθνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook