«Είχε ψευδορκήσει»… Αμετανόητος ο δράστης της δολοφονίας που συγκλονίζει τα Χανιά | Photos

είχε-ψευδορκήσει-αμετανόητος-ο-δρ-859586

Με χειροπέδες στα χέρια και συνοδευόμενος από άνδρες της αστυνομίας οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας ενώπιον του Εισαγγελέα ο 60χρονος δράστης του χθεσινού στυγερού φονικού που συγκλόνισε την κοινωνία των Χανίων (δείτε εδώ). Ο 60χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη. 

«Γιατί το κάνατε;»ρώτησαν οι δημοσιογράφοι τον κατηγορούμενο την ώρα που αυτός ανέβαινε τα σκαλιά για τον Εισαγγελέα.  Ατάραχος και χωρίς να ζητήσει συγγνώμη ο 60χρονος απάντησε: «είχε ψευδορκήσει…».

Να σημειωθεί ότι ο 60χρονος που συνελήφθη από την πρώτη στιγμή, καθώς ο ίδιος ενημέρωσε τις αρχές για την πράξη του και σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, έχει και κατά το παρελθόν προβληματίσει την Ελληνική Αστυνομία με την παραβατική του συμπεριφορά.
zarpanews.gr

5 thoughts on “«Είχε ψευδορκήσει»… Αμετανόητος ο δράστης της δολοφονίας που συγκλονίζει τα Χανιά | Photos

  1. Κρεμαλα!! Γνωστός »κύριος».. Αμορφωτος τσαμπουκας μου ειχε μάθει να ζει εκβιαζοντας ενώ ηταν ενα τιποτα! Αντιθετως εφυγε απο τη ζωη ενας άνθρωπος που πρωτα επρατε για τον διπλανό του και μετα για τον ιδιο

  2. ΑΣ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ_ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΕΔΩ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΙΕΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ.

  3. Όλοι αυτοί έπρεπε να καταλήγουν με μια σφαίρα στο σβέρκο. Τελείως άχρηστα υποκείμενα που είναι αδύνατον να πράξουν το παραμικρό ωφέλειμο για την κοινωνία. Σκεφτείτε πόσοι άνθρωποι θα απασχοληθούν από εδώ και πέρα για να έχει μια δίκη το σκουπίδι αυτό και τελικά θα τον ταίζομε και στη φυλακή για να κάνει κοιλιές.

  4. Σε λίγο καιρό θα είναι έξω θα έχει πετύχει το σκοπό του και κανείς δεν θα του κάνει τίποτα. Τα ίδια με το άλλο που μπήκε στο ψιχιατριο με πιστόλι και κρατούσε ομήρους για ένα περίπτερο. Ο τύπος είναι έξω και κανείς δεν τον ακουμπάει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook