«Είχαμε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή όταν ήμουν 13 χρονών»… Φρίκη από τις καταθέσεις των κοριτσιών για τον 57χρονο Χανιώτη καθηγητή | Video

είχαμε-ολοκληρωμένη-σεξουαλική-επα-805427

Τις ανατριχιαστικές διαστάσεις της υπόθεσης ασέλγειας του καθηγητή στα Χανιά με θύματα ανήλικες μαθήτριες, δίνουν οι καταθέσεις των κοριτσιών που σοκάρουν με τις αποκαλύψεις τους.

«Είχαμε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή όταν ήμουν 13 χρονών» φέρεται να υποστηρίζει η κοπέλα σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ και της εκπομπής «Μαζί σου». Εκείνη την περίοδο ο καθηγητής κατάφερε να πλησιάσει την κοπέλα και να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. «Κάπου προς τα τέλη α’ γυμνασίου προς β’ γυμνασίου άρχισαν τα αγγίγματα, τα οποία επεκτάθηκαν σε όλο το σώμα. Αυτά γινόντουσαν πριν το μάθημα, καθώς εκείνος της έλεγε να πηγαίνει νωρίτερα για κάνουν ιδιαίτερο. Σύμφωνα με τη κοπέλα, προχώρησαν και σε ολοκληρωμένη πράξη, σταδιακά, ενώ εκείνος κάθε φορά προχωρούσε ένα βήμα μέχρι που έγινε η διείσδυση στον καναπέ του φροντιστηρίου.

«Ναι, είχα ολοκληρωμένη σχέση με μία μαθήτριά μου» 

«Ναι, είχα σεξουαλικές επαφές με δύο από τις καταγγέλλουσες, μόνο όμως αφότου ενηλικιώθηκαν» υποστηρίζει ο καθηγητής. «Αποδέχομαι ότι είχα ολοκληρωμένες σεξουαλικές επαφές με δύο από τις καταγγέλουσες, αφού όμως είχα ενηλικιωθεί και με απόλυτο σεβασμό στις επιθυμίες τους. Με τη μία συνευρισκόμουν επί περίπου δύο χρόνια. Όσα περιέχονται στις υπόλοιπες καταθέσεις είναι ψευδή και υπερβολικά», δήλωσε στην κατάθεσή του ο καθηγητής. «Δύο από τις κοπέλες είχαν ιδιαίτερες σχέσεις μεταξύ τους» προσθέτει ενώ καταγγέλλει πως έχει πέσει θύμα σκευωρίας.

Πάντως, την συνήθη πρακτική του να αγγίζει τα κορίτσια και να «ανοίγει» συζητήσεις σεξουαλικού περιεχομένου, επιβεβαιώνουν και οι άλλες καταγγέλλουσες ενώ μια από αυτές τονίζει πως μπαίνοντας στο φροντιστήριο ένα απόγευμα, τον είχε δει γυμνό μέσα σε μία αίθουσα.

zarpanews.gr

2 thoughts on “«Είχαμε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή όταν ήμουν 13 χρονών»… Φρίκη από τις καταθέσεις των κοριτσιών για τον 57χρονο Χανιώτη καθηγητή | Video

  1. Η δημοσιοποίηση υλικού δικογραφίας αποτελεί ποινικό αδίκημα.οταν μάλιστα σχετίζεται με ανήλικους οι ποινές είναι βαρύτερες.
    Ποιος σας έδωσε υλικό δικογραφίας και μάλιστα με ανήλικους.ευκολο να βρεθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook