«Έγραψε» ιστορία η Τεχνική Κολύμβηση του ΝΟΧ

έγραψε-ιστορία-η-τεχνική-κολύμβηση-988473

Έναν εντυπωσιακό χρόνο, που ουσιαστικά αποτελεί ανεπίσημο όριο για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κατηγορίας νέων-νεανίδων, σημείωσε η Χριστιάνα Σκυλουράκη στο πλαίσιο της ημερίδας τεχνικής κολύμβησης που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο κολυμβητήριο Χανίων.

Η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων δείχνει έτσι, σε συνέχεια της πολύ καλής της παρουσίας από την περασμένη σεζόν, να παραμένει σε μια αρκετά καλή κατάσταση και φαντάζει αρκετά πιθανό ότι και φέτος θα μπορούσε να έχει σημαντικές διακρίσεις. Ειδικότερα, ο χρόνος για τη Σκυλουράκη σημειώθηκε στο αγώνισμα των 400μ. Υ/Β.

Ουσιαστικά, αυτή η επίδοση ήταν η σημαντικότερη που σημειώθηκε στους συγκεκριμένους αγώνες, όπου γενικότερα οι χρόνοι που επιτεύχθηκαν, ήταν αρκετά ικανοποιητικοί.

Εξαιρετικά σημαντικό γεγονός αποτελεί επίσης ότι στους συγκεκριμένους αγώνες πιστοποιήθηκε η πιο μαζική συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από την ίδρυση του τμήματος, που χρονολογείται το 1984! Αξιο αναφοράς ότι ανάμεσα στους αθλητές που πήραν μέρος είναι η επανεμφάνιση στο αγώνισμα των 400μ. επιφάνεια του παγκόσμιου πρωταθλητή, Αντώνη Τσουρουνάκη.

Στις δηλώσεις του, ο προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Ηλίας Καλαμαρίδης, τονίζει τα εξής:

«Με τη μεγαλύτερη έως τώρα συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από την ίδρυση του τμήματος τεχνικής κολύμβησης πραγματοποιήθηκε η δεύτερη ημερίδα της χρονιάς στο κολυμβητήριο Χανίων. Οι χρόνοι που σημειώθηκαν από τους αθλητές ήταν αρκετά ικανοποιητικοί, ενώ ειδικότερα της αθλήτριας, Σκυλουράκη στα 400 Υ/Β ξεχωρίζει, μιας και αποτελεί ανεπίσημο όριο για την συμμετοχή στην Εθνική ομάδα εν όψει του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων/νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί στο Λινιάνο της Ιταλίας από 26 Ιουλίου μέχρι 1 Αυγούστου. Επίσης, σημαντικό γεγονός για το τμήμα μας είναι η επανεμφάνιση στο αγώνισμα των 400μ. του παγκόσμιου πρωταθλητή, Αντώνη Τσουρουνάκη».

Να σημειωθεί ότι ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ολοκληρώνει έτσι την προετοιμασία του εν όψει των Χειμερινών αγώνων που θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο από 21 μέχρι 23 Μαρτίου στη Λάρισα, αγώνες που αποτελούν και κριτήριο ένταξης των αθλητών στην Εθνική ομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook