«Έχασα τη μητέρα μου από ιατρικό λάθος» εξομολογείται η Ματίνα Παγώνη

έχασα-τη-μητέρα-μου-από-ιατρικό-λάθος-1145977

Tην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της αποκάλυψε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά Ματίνα Παγώνη. Μιλώντας στο Secret των Παραπολιτικών, η κ. Παγώνη αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της, λέγοντας ότι έφυγε από τη ζωή από ιατρικό λάθος.

«Είχα πολλές δύσκολες στιγμές. Η πιο δύσκολη όμως ήταν μία. Όταν έχασα την μητέρα μου από ιατρικό λάθος. Δεν μπορούσα να το ξεπεράσω γιατί είμαι μοναχοπαίδι. Δεν έχω αδέλφια. Πέρασε ένας χρόνος για να το συνειδητοποιήσω και να το αποδεχτώ, γιατί δεν το ξεπερνάς, απλώς το αποδέχεσαι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τον σύζυγό της, είπε ότι «είμαστε μαζί πάρα, πάρα πολλά χρόνια. Είναι γιατρό, ήμασταν στο νοσοκομείο στη Λήμνο και μετά παντρευτήκαμε».

Όσο για το αν χτύπησε το «καμπανάκι» της μητρότητας, ανέφερε: «Πάντα πίστευα ότι όταν κάποιος θέλει να κάνει ένα παιδί, πρέπει να το μεγαλώσει ο ίδιος και να είναι κοντά του. Επειδή λοιπόν είχα αυτή τη δουλειά, θεώρησα ότι δεν πρέπει να κάνω ένα παιδί για να το μεγαλώσει η μητέρα μου, οι θείες μου ή κάποια κοπέλα. Για αυτό συνειδητοποιημένα δεν ασχολήθηκα με αυτή την ιστορία».

«Δεν το μετάνιωσα καθόλου, γιατί τα παιδιά μου αρέσουν για 5 λεπτά και μετά θέλω να καθίσουν να παίξουν στην άκρη», πρόσθεσε.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ρωτήθηκε και εάν έχει κάνει κάποια πλαστική επέμβαση. «Καμία και ούτε θα κάνω. Μου αρέσει ο εαυτός μου. Θέλω να τον βλέπω να αλλάζει ανάλογα με την ηλικία. Και με αποδέχομαι όπως είμαι», τόνισε.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook