«Διπλό» για τα Χανιά έναντι του Παναθηναϊκού Β’

διπλό-για-τα-χανιά-έναντι-του-παναθη-1340165

Τη δεύτερη νίκη τους στον Νότιο όμιλο της Super League 2 πανηγύρισαν τα Χανιά επικρατώντας με γκολ των Βασιλόγιαννη και Κογιέτε εκτός έδρας του Παναθηναϊκού Β’ με 0-2.

Το ματς μεταξύ του Παναθηναϊκού Β’ με τα Χανιά άνοιξε το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής του Νοτίου ομίλου της Super League 2, με την κρητική ομάδα χάρη στα γκολ του Βασιλόγιαννη στο 68′ και του Κογιέτε στο 87′ να παίρνει τους τρεις βαθμούς της νίκης (0-2).

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για τα Χανιά, τα οποία μετράνε αρκετές ισοπαλίες από το ξεκίνημα της σεζόν, με τον Παναθηναϊκό Β’ να παραμένει λίγο κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι πράσινοι έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 6′ με τον Τσιριγώτη να αστοχεί σε τετ-α-τετ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρώτη τους ουσιαστική στιγμή στο 24′ με σουτ του Τριανταφυλλάκου, το οποίο πέρασε άουτ. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα των Χανίων ήταν εκείνη που ήταν πιο δραστήρια, κάτι που συνεχίστηκε και με την έναρξη του δευτέρου μέρους όταν στο 54′ πάλι ο Τριανταφυλλάκος απείλησε, αλλά ο Χριστογεώργος ήταν σε ετοιμότητα.

Τελικώς τα Χανιά πήραν το προβάδισμα στο 68′. Ο Βασιλόγιαννης με ωραία ατομική ενέργεια από τα αριστερά, μπήκε προς τα μέσα και με ένα καλοζυγισμένο σουτ σημάδεψε τη γωνία για το 0-1. Οι Κρητικοί σφράγισαν τη νίκη τους στο 87′ με τον Κογιέτε να κάνει τη λόμπα στο πλασέ που επιχείρησε νικώντας τον Χριστογεώργο για το τελικό 0-2.

 

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός Β’ (Βονόρτας): Χριστογεώργος, Βαγιανίδης, Σιδεράς, Θεοχάρης, Αθανασακόπουλος, Κρυπαράκος, Σαρδέλης (90+1′ Ματσαδές), Ρόμπι, Μαρτίνης (65′ Νούτσιας), Τσιριγώτης, Ηλιάδης (73′ Σέχου)

Χανιά (Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Κογιέτε, Ζιούλης, Πατάπης, Τσαμούρης, Μασούρας (65′ Κάρλος), Παναγιωτούδης, Τριανταφυλλάκος, Μπαΐροβιτς (84′ Μπαΐροβιτς), Βάρκας (53′ λ.τ Καψάλης), Βασιλόγιαννης

Πηγή: gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook