«Δεν περίμενα ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο»: Τι λέει η νεαρή σύζυγος του Παρασκάκη | Video

δεν-περίμενα-ποτέ-να-κάνει-κάτι-τέτοι-1042633

Συγκλονίζει η σύζυγος του 28χρονου Χανιώτη που κρίθηκε χθες ένοχος για την δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Susan Eaton.

Η νεαρή κοπέλα, μίλησε στο Star για τον σύζυγό της, για τις δύσκολες στιγμές που περνάει τον τελευταίο χρόνο, αλλά και για την προσπάθειά της να προστατέψει τα δύο παιδιά τους

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Δεν περίμενα ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο, να φτάσει σε αυτό το σημείο. Προσπαθώ να προφυλάξω τα παιδιά μου, θα είμαι δίπλα στα παιδιά μου τα οποία επικοινωνούν και θα συνεχίζουν να επικοινωνούν με τον πατέρα τους»

Η κοπέλα είπε πως κινείται δικαστικά για να πάρει την επιμέλεια των παιδιών, αλλά και για το γεγονός ότι αντιμετώπισε προβλήματα από την τοπική κοινωνία: «Κάποιες καταστάσεις είναι πολύ δύσκολες, καθώς και περίεργα βλέμματα αλλά και σχόλια κυρίως απέναντι στα παιδιά μου»

Στις 7 ημέρες που μεσολάβησαν από τη δολοφονία ως τη σύλληψή του, η σύζυγος αναφέρει πως «ήταν όλα πολύ φυσιολογικά τότε, σαν να μην «τρέχει» τίποτα», δεν είχε καταλάβει τίποτα, καθώς εκείνος επιδείκνυε φυσιολογική συμπεριφορά, ήταν όπως κάθε μέρα. «Παίζαμε με τα παιδιά, δούλευε…» – προσθέτει.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟ 00.49′ 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook