«Χτύπησαν» τη σελίδα γνωστού Κρητικού λυράρη

χτύπησαν-τη-σελίδα-γνωστού-κρητικο-191812

300 ευρώ… από αφέλεια έχασε μια γυναίκα, διαχειρίστρια της σελίδας στο Facebook, γνωστού Κρητικού καλλιτέχνη. Η γυναίκα, την Κυριακή, έλαβε ένα μήνυμα που, τότε δεν της φάνηκε περίεργο, τη θορύβησε όμως και έσπευσε να ανταποκριθεί στις οδηγίες … του Facebook, για να μην «κατέβει» η σελίδα.

Σύμφωνα με το μήνυμα αυτό από σελίδα στο εν λόγω Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης στο με τον τίτλο «Facebook Security Page», που μάλιστα κατατάσσεται στις … πολιτικές οργανώσεις, είχαν γίνει αναφορές για τη σελίδα του Κρητικού καλλιτέχνη, δήθεν για υβριστικό περιεχόμενο.

μηνυμα

Αυτό, σύμφωνα πάντα με τις προειδοποιήσεις-δόλωμα θα σήμαινε ότι η σελίδα θα «κατέβαινε». Για λόγους ασφαλείας, συνέχιζε το μήνυμα, «στείλτε μας κάποια στοιχεία σας προς επιβεβαίωση».

μήνυμα

Η διαχειρίστρια της σελίδας … υπέκυψε, έδειξε εμπιστοσύνη στους αγνώστους που κρύβονταν πίσω από την σελίδα-απάτη και έδωσε … τα πάντα!

Στη φόρμα που της εστάλη προς συμπλήρωσε, έδωσε ονοματεπώνυμο, διεύθυνση … ακόμη και αριθμό κάρτας και το pin!

Τα 300 ευρώ που είχε στο λογαριασμό της – φυσικά – έκαναν «φτερά», ενώ καθώς φαίνεται δεν ήταν το μοναδικό «χτύπημα», καθώς ανάλογες κρούσεις με μηνύματα είχαν γίνει και σε άλλες σελίδες, από τους επιτήδειους που παριστάνουν … ακόμη και την Ασφάλεια του Facebook, προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες.

Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook