«Χρυσές» γκαρνταρόμπες: Πόσο κόστισαν ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ των γαλαζοαίματων στην κηδεία του Κωνσταντίνου

χρυσές-γκαρνταρόμπες-πόσο-κόστισα-1620156

Το απίστευτο νούμερο των 800 χιλιάδων ευρώ ξοδεύει μέλος γνωστής βασιλικής οικογένειας για ρούχα και αξεσουάρ μιας μόνο σεζόν. Chanel, Dior, Hermès, Τοm Ford αλλά και Loro Piana έχουν την τιμητική τους. Ποιοι και ποιες εστεμμένες είναι οι πιο σπάταλοι;

Οι βασιλικοί οίκοι θέλουν βασιλικές γκαρνταρόμπες. Αυτό θα μπορούσε να είναι το moto σε πολλούς βασιλικούς οίκους που εκτός από στέμμα και οικόσημο διαθέτουν μυθικού κόστους γκαρνταρόμπες. Εξαιρετικά κομμάτια κομμένα και ραμμένα στα μέτρα τους με τις πιο ακριβές υπογραφές του κόσμου.

Η πρόσφατη κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που συγκέντρωσε στη χώρα μας το βασιλικό lobby κυρίως της Ευρώπης, το απέδειξε περίτρανα. Πίσω από τις μαύρες τουαλέτες, τις αστραφτερές γόβες και τα καλοραμμένα κοστούμια «κρύβονταν» μεγάλη οίκοι και κόστη με πολλά κάποιες φορές, πάρα πολλά μηδενικά.

Πρώτη τη τάξη η σύζυγος του πρίγκιπα Παύλου Μαρί Σαντάλ που στην κηδεία του πεθερού της έπεισε και τους πιο δύσπιστους ότι ήταν από τις πλέον καλοντυμένες γαλαζοαίματες, έστω κι αν αυτό της στοιχίζει μια περιουσία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook