«Χρυσά» τα κουπιά του ΝΑΟ Σούδας με εξαιρετικές εμφανίσεις στην Καστοριά | Photos

χρυσά-τα-κουπιά-του-ναο-σούδας-με-εξα-917896

Για 2η φορά τα κορίτσια του κωπηλατικού τμήματος του Ναυταθλητικού Αθλητικού Ομίλου Σούδας (ΝΑΟΣ) στέφθηκαν πρωταθλήτριες Ελλάδος (Α΄ και Β΄ Φάση) στο αγώνισμα του διπλού σκιφ (2Χ) κορασίδων, αποδεικνύοντας έτσι την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον χανιώτικο Όμιλο.

Συγκεκριμένα στην Β΄ Φάση της 12ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης Κωπηλασίας, που διεξήχθη στο Μαυροχώρι Καστοριάς την 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου 2019, με τη συμμετοχή 20 ομίλων και 250 αθλητών τα πληρώματα του Ναυταθλητικού Ομίλου Σούδας, πανηγύρισαν ένα χρυσό μετάλλιο αλλά και την 6η θέση στη Γενική κατάταξη όλων των ομίλων.

Αξίζει να σημειωθεί δε ότι η φετινή συμμετοχή σε αθλητές ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών σε πληρώματα, τα οποία κατάφεραν πέρα από το χρυσό μετάλλιο, να πλασαριστούν σε δύο τελικούς καταλαμβάνοντας την 4η θέση, να πραγματοποιήσουν εξαιρετικές εμφανίσεις και μαζί με τα ευμενή σχόλια από όλους τους συλλόγους, να κερδίσουν πολύτιμες αγωνιστικές για το μέλλον.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πληρωμάτων είναι τα εξής:

• 1η Πανελλήνια νίκη : ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Διπλό σκιφ (2Χ) κορασίδων ανάπτυξης 12 ετών με τις :

ΜΟΥΤΑΦΙΣΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ – ΡΗΓΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

• 4η Πανελλήνια νίκη:

α) Σκίφ (1Χ) παίδων Ανάπτυξης 2005- 2006: ΘΩΜΑΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

β) Σκίφ (1Χ) παίδων Ανάπτυξης 2005- 2006: ΚΑΜΑΛΕΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Την αποστολή των τεσσάρων (4) αθλητών της ομάδας στους αγώνες συνόδευσαν ο προπονητής  κ. Δάνος Χωματάς, η Πρόεδρος του Ομίλου κα Πέπη Κελαϊδή και γονείς αθλητών.

Το Δ.Σ. Του Ναυταθλητικού Ομίλου Σούδας συγχαίρει τον προπονητή και τους αθλητές για τις επιτυχίες τους στους αγώνες και τους εύχεται καλή συνέχεια.

Ιδιαίτερα επιθυμεί να ευχαριστήσει τους γονείς των αθλητών που έστειλαν τα παιδιά τους να αγωνισθούν, αναγνωρίζοντας έτσι τον κόπο και τις θυσίες τόσο των αθλητών όσο και των προπονητών του Ομίλου.

Επίσης ευχαριστεί θερμά την Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρία Κρήτης (ΑΝΕΚ LΙΝΕS – BLUE STAR FERRIES επίσημη χορηγό μετακινήσεων του Τμήματος Κωπηλασίας, καθώς και τους μικρότερους χορηγούς για την στήριξή τους στον Όμιλο.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook