«Χωρίς λεωφορείο μέσα στο καλοκαίρι»: Έντονα παράπονα για τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ στη Γαύδο

χωρίς-λεωφορείο-μέσα-στο-καλοκαίρι-900068

Καταγγελίες για μη πραγματοποίηση δρομολογίων με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ στη Γαύδο, βλέπουν το φως της δημοσιότητας όσων αφορά στα οχήματα που διατίθενται για τη μεταφορά κατοίκων και επισκεπτών.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει επώνυμα στο zarpanews.gr μόνιμος κάτοικος στο νησί (τα στοιχεία του είναι στη διάθεση μας για κάθε νόμιμη χρήση), τα λεωφορεία που διατίθενται από το ΚΤΕΛ Δυτικής Κρήτης για τη μεταφορά ανθρώπων στο νησί, φαίνεται το τελευταίο διάστημα να πραγματοποιούν πλημμελώς τα δρομολόγια για διάφορες περιοχές στην ενδοχώρα της Γαύδου.

Συγκεκριμένα ο καταγγέλλων κάνει λόγο για «δρομολόγια από το λιμάνι του Καραβέ προς διάφορα μέρη του νησιού, όπου αναχωρούν ότι ώρα θέλουν, χωρίς σταθερό προγραμματισμό και με την επιείκεια των τοπικών φορέων και αρχών».

φωτογραφία αρχείου από το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που υπάρχει στο νησί της Γαύδου

Αναφέρει επίσης πως «για το συγκεκριμένο ζήτημα είναι πλήρως ενημερωμένοι οι τοπικοί άρχοντες ενώ όπως φαίνεται δεν κάνουν κάτι, σε βάρος όλων όσων θα μπορούσαν να μετακινούνται με την συγκοινωνία».

Μάλιστα οι καταγγελίες κάνουν λόγο για ανύπαρκτα δρομολόγια σε μόνιμη βάση, ενώ δεν υπάρχει πουθενά ανακοινωμένο το πρόγραμμα με τις ώρες, τις μέρες και τις στάσεις που πραγματοποιεί το ΚΤΕΛ.

Από τη μεριά του ο Διευθυντής του ΚΤΕΛ Δυτικής Κρήτης Μιχάλης Τσουπάκης, σε επικοινωνία του με το zarpanews.gr, είπε ότι τα δρομολόγια πραγματοποιούνται κανονικά ενώ όπως είπε θα γίνει προσπάθεια στο να γίνονται πιο τακτικά, ενώ θα προβεί και στην ανακοίνωση του προγράμματος με τις στάσεις και τις ώρες των δρομολογίων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook