«Χείμαρρος» o Γιώργος Χρανιώτης: “Aν γνωρίζατε κυρία Μενδώνη, είστε εγκληματίας, αν δεν γνωρίζατε, είστε ανεπαρκής” | Video

χείμαρρος-o-γιώργος-χρανιώτης-aν-γν-1159781

Ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης ήταν από εκείνους που τοποθετήθηκαν ανοιχτά τόσο με τηλεοπτικές εμφανίσεις όσο και μέσα από τα social media, το θυμό και την οργή του για όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες αλλά και για τις δηλώσεις της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Η εκπομπή Έλα Χαμογέλα” φιλοξένησε το πρωί του Σαββάτου τον ηθοποιό ο οποίος ήταν χείμαρρος και έστειλε ηχηρό μήνυμα στην Λίνα Μενδώνη. “Είμαι θυμωμένος” είπε ο ηθοποιός μόλις βγήκε στον αέρα.

“Το ζήτημα δεν είναι κομματικό, αλλά είναι μείζον πολιτικό ζήτημα” συνέχισε. Το ζήτημα δεν είναι προσωπικό. Η ουσία είναι ότι συμβαίνουν πρωτοφανή πράγματα. Με ενοχλεί που το βλέμμα σας παραμένει σίγουρο και σταθερό. Όταν κάποιος μας εξαπατά το λιγότερο που νιώθουμε είναι ηλίθιοι, ειδικά όταν η απάτη έχει αντίκτυπο στην κοινωνία και τον πολιτισμό. Τότε ξεκινάς τη συνέντευξη τύπου με μια συγγνώμη. Την ξέρετε αυτή τη λέξη κυρία Μενδώνη; Θα έπρεπε να ξεκινήσετε με μια συγγνώμη και μια παραίτηση. Ζητάμε να πάτε σπίτι σας. Δηλώσατε σοκαρισμένη αλλά δεν φαίνεσται καθόλου μα καθόλου σοκαρισμένη. Εμείς είμαστε σοκαρισμένοι οι καλλιτέχνες με εσάς”

“Aν γνωρίζατε κυρία Μενδώνη, – δεν νομίζω να γνωρίζατε- είστε “εγκληματίας” αν δεν γνωρίζατε, είστε ανεπαρκής. Κρίνω περισσότερο στην άγνοια.” συμπλήρωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook