«Χανιώτης» για τα επόμενα 2 χρόνια ο Τάσος Δημητριάδης | Photos

χανιώτης-για-τα-επόμενα-2-χρόνια-ο-τάσ-905974

Παίκτης της ΠΑΕ Χανιά θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια τον 22χρονο πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και του Απόλλωνα Πόντου, Αναστάσιο Δημητριάδη, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο η διοίκηση της χανιώτικης ομάδας, που συνεχίζει την προετοιμασία της στη Νάουσα.

Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου (10/08), στην Κουτσούφλιανη, ολοκληρώθηκε η δέκατη ημέρα προετοιμασίας της ομάδας μας στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας.

Το πρόγραμμα είχε για το ξεκίνημα passing game, συνεχίστηκε με παιχνίδια κατοχής της μπάλας και ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

Το πρωί οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν πάνω σε λειτουργικές ασκήσεις δύναμης και ισορροπίας σε γήπεδο και γυμναστήριο.

Η σχετική ανακοίνωση για την απόκτηση του Τάσου Δημητριάδη

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αναστάσιο Δημητριάδη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Είναι γεννημένος στις 27 Φεβρουαρίου 1997 και αποτελεί γέννημα-θρέμμα του ΠΑΟΚ, με τον οποίο έκανε ντεμπούτο στη Super League τον Μάρτιο του 2016 σε παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ενώ έπαιξε και στο Κύπελλο κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, όπου σκόραρε.

Τον Ιανουάριο του 2017 εντάχθηκε στη Ζεμπλίν Μιχαλόβτσε, με την οποία συμμετείχε σε 11 παιχνίδια στην Α’ Κατηγορία Σλοβακίας, μετρώντας και 3 συμμετοχές με 2 γκολ στο Κύπελλο.

Ενα χρόνο αργότερα είχε “γεμάτη” παρουσία στον Καραϊσκάκη, μετρώντας 25 συμμετοχές στη Football League. Ακολούθησε την περασμένη σεζόν ο Απόλλων Πόντου (20 συμμ. – 2 γκολ στο πρωτάθλημα, 4 συμμ. – 1 γκολ στο Κύπελλο).

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο 22χρονος μεσοεπιθετικός δήλωσε τα εξής: «Είναι μεγάλη η χαρά μου που εντάχθηκα στην ομάδα των Χανίων και θέλω να ευχαριστήσω όλο το προπονητικό τιμ και τη διοίκηση, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, για την επιλογή τους προς το πρόσωπό μου και την εμπιστοσύνη τους. Καθρέφτης είναι το γήπεδο και όλα θα φανούν εκεί».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook