«Χάλκινες» οι Κορασίδες της Εθνικής τένις στο Ευρωπαϊκό του Σαν Ρέμο

χάλκινες-οι-κορασίδες-της-εθνικής-τ-891291

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν τα κορίτσια της Εθνικής Ομάδας Νεανίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τένις.

Σε μία από τις φημισμένες πόλεις της Ιταλίας για το διαγωνισμό τραγουδιού, η Εθνική ομάδα έδωσε το δικό της… ρεσιτάλ και κόντρα σε πανίσχυρες ευρωπαϊκές δυνάμεις του αθλήματος, πανηγύρισε την κατάκτηση της 3ης θέση στην τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η ελληνική αποστολή με τις πρωταθλήτριες, Μιχαέλα Λάκη, Αθηνά Πήττα , Νικολέτα Παρετζόγλου και με Αρχηγό Αποστολής τον προπονητή Φοίβο Μιχαλόπουλο, έδειξε από νωρίς τη δίψα της για διάκριση.

Η αρχή έγινε στο Rivne της Ουκρανίας, όπου τα κορίτσια μας κατέκτησαν την 1η θέση στο προκριματικό τουρνουά και σφράγισαν το εισιτήριό τους για τα τελικά του ιταλικού San Remo.

Εκεί οι διεθνείς μας νίκησαν την ομάδα της Σλοβακίας και πέρασαν στα ημιτελικά με αντίπαλο την ομάδα της Ελβετίας, όπου ηττήθηκαν.

Στο μικρό τελικό, η Εθνική Ελλάδας νίκησε για άλλη μια φορά την Εθνική Ουκρανίας και ανέβηκε στην 3η θέση του βάθρου, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Επόμενος στόχος της Εθνικής μας, είναι μια παγκόσμια Διάκριση, στο ITF World Juniors Finals, που θα διεξαχθεί στην Τσεχία από 5 έως 10 Αυγούστου 2019, μεταξύ των 16 καλύτερων χωρών στον κόσμο.

Ο Πρόεδρος κ. Σπύρος Ζαννιάς εκ μέρους του Δ.Σ της Ε.Φ.Ο.Α. και ολόκληρης της Οικογένειας του Ελληνικού Τένις σε συγχαρητήριο μήνυμά του συνεχάρη τις Αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας, για το χάλκινο μετάλλιο στην Ευρώπη και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που ακολουθεί.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook