«Χ»αμόγελα στον Πλατανιά για το 1-1 με Λεβαδειακό

χαμόγελα-στον-πλατανιά-για-το-1-1-με-λε-907242

Χαμόγελα σκόρπισε, παρά το ισόπαλο 1-1, στην ομάδα του Πλατανιά Χανίων το χθεσινό πρώτο φιλικό της σεζόν με τον Λεβαδειακό, στο αθλητικό κέντρο του Καρπενησίου, όπου συνεχίζει την προετοιμασία της η ομάδα του Γιάννη Τάτση.

Η χανιώτικη ομάδα, που ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, άνοιξε το σκορ στο 40ό λεπτό, όταν μετά από ασίστ του Παπαδόπουλου, ο Μιγκέλ νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Ο Πλατανιάς έφτασε στο 45ο λεπτό κοντά σε ένα δεύτερο γκολ, αλλά ο Παπαδόπουλος έχασε μοναδική ευκαιρία για να χριστεί και αυτός σκόρερ.

Στο δεύτερο μέρος, οι πολλές αλλαγές και οι δοκιμές, επηρέασαν όπως ήταν φυσικό τη ροή της αναμέτρησης και τελικά, η ομάδα της Βοιωτίας, ισοφάρισε σε 1-1, στο 79ο λεπτό. Ο Πλατανιάς έφτασε επίσης κοντά στο γκολ με τον Λουκίνα στο 70ό λεπτό και με τον Νίλι στο 82ο.Η αρχική ενδεκάδα του Πλατανιά Χανίων ήταν: Γκοτ, Ρεβυθόπουλος, Πασχαλάκης, Σάαντο, Νιαυραδάκης, Τσαμούρης, Σμυρλάκης, Κωστίκος, Παπουτσογιαννόπουλος, Μιγκέλ, Καρβούνης.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου αγωνίστηκαν και οι: Μποσέτι, Μάικιτς, Παπαδόπουλος.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Πενταράκης, Νίλι, Λουκίνας, Καραγκούνης, Ρουσσάκης, Πουρζιτίδης, Λάμτσε, Πελτέκης, Σγουρούδης.

Λεβαδειακός: Μπάγιτς, Χατζηλάμπρος, Παντελιάδης, Λιάγκας, Τσάπρας, Μητρόπουλος, Κονέ, Σαουαντογκό, Φακούντο, Μάντζιος, Ιωαννίδης.

Αναπληρωματικοί: Κοκκαλάς, Βούγιοβιτς, Μαχαίρας, Βήχος, Καραχάλιος, Νίκας, Σένκα, Σανάμπρια, Ορφανίδης, Μακρής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook