«Αυτός που δήθεν προηγείται με 15 μονάδες ομολογεί πως τρέμει τους πολίτες»

αυτός-που-δήθεν-προηγείται-με-15-μονάδε-1253242
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΪΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ

Την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσαν τα τελευταία σχόλια του Στέλιου Πέτσα αναφορικά με το σενάριο εκλογών εντός της άνοιξης του 2022.

«Όχι, δεν βλέπω εκλογές το 2022, είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας σε τηλεοπτική του εμφάνιση, πρώτον γιατί ο πρωθυπουργός είναι κατηγορηματικός πάντα ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2023 και δεύτερον γιατί όταν είμαστε σε μια περίοδο αναταραχής όπως αυτή, είναι λογικό όταν κάποιος τα βγάζει με δυσκολία, να θέλει να τιμωρήσει την κυβέρνηση ανεξαρτήτως αν τα έχει πάει εξαιρετικά σε άλλα πεδία».

Για κατάρρευση του πρωθυπουργού κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου αναφέρει: «Η κυνική παραδοχή του κ. Πέτσα πως δεν τολμάνε να κάνουν εκλογές γιατί φοβούνται ότι θα τους τιμωρήσει ο κόσμος που δεν βγάζει το μήνα, είναι ενδεικτική της κατάρρευσης του κ. Μητσοτάκη.

Αυτός που δήθεν προηγείται με 15 μονάδες, ετοιμάζει θεσμικούς ακροβατισμούς με δεύτερη αλλαγή του εκλογικού νόμου μπας και σωθεί και ομολογεί πως τρέμει τους πολίτες.

Όσο μένει γαντζωμένος στην καρέκλα του, τόσο η καθημερινότητα των πολιτών θα γίνεται πιο αβίωτη με λογαριασμούς και ακρίβεια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook