«Άθλια μεθόδευση» – «Δεν το ζητήσαμε εμείς» – Κόντρα συνηγόρων μετά την αναβολή της δίκης για τον φόνο Στρατάκη | Videos

άθλια-μεθόδευση-δεν-το-ζητήσαμε-ε-1120287
Φωτογραφία αρχείου

Για τις 17 Δεκεμβρίου αναβλήθηκε η δίκη για την υπόθεση του φόνου του Μανώλη Στρατάκη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Χανίων, καθώς μάρτυρας-κλειδί δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο κατά την κλήτευση, με το δικαστήριο αρχικά να διακόπτει και στη συνέχεια να οδηγείται σε αναβολή.

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε έντονους διαξιφισμούς μεταξύ των συνηγόρων των δύο πλευρών, σε δηλώσεις τους στα ΜΜΕ.  Από την πλευρά της υπεράσπισης του 22χρονου που είχε καταδικαστεί πρωτόδικα για τον φόνο, ειπώθηκε ότι πρόκειται για άθλια μεθόδευση, η οποία μοναδικό σκοπό είχε την καθυστέρηση της δίκης. Από την άλλη πλευρά υποστηρίχθηκε ότι δεν ήταν εκείνοι που ζήτησαν την αναβολή.

Δείτε τι δήλωσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορούμενων Διονύσης Βέρρας, Γιώργος Κοκοσάλης, Γιώργος Φραντζεσκάκης και Γιώργος Περράκης, ενώ από την πλευρά των κατήγορων, ο Αντώνης Βουλγαράκης:

Η δίκη είχε ξεκινήσει υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με δεκάδες αστυνομικούς να φυλάσσουν το κτίριο, στον περίβολο του οποίου υπήρχαν συγγενείς και φίλοι και των δύο πλευρών. O θείος του θύματος, δήλωσε στα ΜΜΕ ότι περιμένει παραδειγματική τιμωρία, ενώ η μητέρα του θύματος είχε μαζί της μεγάλη κορνίζα, όπου είχε τοποθετήσει φωτογραφία του γιου της:

Δεν υπήρξαν έκτροπα, αλλά τα μέτρα ασφαλείας αναμένεται να είναι αντίστοιχης έκτασης και στις 17 Δεκεμβρίου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook