“Ασημένια” τα κουπιά του Ναυταθλητικού Σούδας στα Γιάννενα | Photos

Για μια ακόμα φορά το Τμήμα Κωπηλασίας του Ναυταθλητικού Ομίλου ΣΟΥΔΑΣ (ΝΑΟΣ), κατάφερε να διακριθεί σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας.

Στους Αγώνες της Β’  φάσης που ολοκληρώθηκαν την Κυριακή στη λίμνη των Ιωαννίνων με τη συμμετοχή 27 ομίλων και 280 αθλητών, οι αθλητές Ξανθουδάκης Μανούσος και Κουριδάκης Ιωάννης κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στη δικωπο άνευ, ενώ είχαμε και άλλα καλά πλασαρίσματα (μια 8η, μία ένατη 9η , και μία 10η θέση) από τα 4 πληρώματα του συλλόγου.

Ο ΝΑΟ ΣΟΥΔΑΣ κατάφερε να καταταγεί στην 13η θέση του πίνακα μεταλλίων και στην 16η θέση της βαθμολογίας σε συνολικά 27 ομίλους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πληρωμάτων είναι τα εξής:

85ο ΠΑΝΕΛΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ –ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

• ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: 2η Πανελλήνια Θέση:  ( 2-)
με τους Ξανθουδάκη Μανούσο και Κουριδάκη Ιωάννη.

• 8η Πανελλήνια θέση : διπλό σκιφ (2Χ) κορασίδων με τις :
Νταουντάκη Νεομφίλη και Χωματά Θεοφανώ
(όπου για 43 εκατοστά του δευτερολέπτου έχασαν την πρόκριση για τον τελικό)

• 9η Πανελλήνια θέση: στον πρώτο τους αγώνα για το διπλό σκιφ (2Χ παίδων)
με τους Ζέρβα Νίκο και Πατεράκη Νίκο

• 10η Πανελλήνια θέση: Σκιφ κορασίδων (1Χ) για την πρωτοεμφανιζόμενη σκιφίστριά μας Ξενάκη ΑθηνάΤην αποστολή των επτά (7) αθλητών της ομάδας στους αγώνες συνόδευσαν ο προπονητής
κ. Δάνος Χωματάς, η Πρόεδρος του Ομίλου κα Πέπη Κελαϊδή και γονείς των αθλητών-τριών
Το Δ.Σ. Του Ναυταθλητικού Ομίλου Σούδας συγχαίρει τον προπονητή και τους αθλητές για την μεγάλη επιτυχία τους στους αγώνες και εύχεται καλή επιτυχία στις επόμενες αποστολές τους.
Επίσης ευχαριστεί θερμά την Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρία Κρήτης (ΑΝΕΚ LΙΝΕS – BLUE STAR FERRIES επίσημη χορηγό μετακινήσεων του Τμήματος Κωπηλασίας.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ